Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 18

Volgende

HUB SPECIALIST

* Ideale startersfunctie

* Goede talenkennis NL - EN - FR

* Avondwerk

Internationaal en sterk groeiend bedrijf regio Zaventem | Vilvoorde - Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Voor onze klant, een internationaal en sterk groeiend bedrijf regio Zaventem, is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een organisatorische en analytische transportplanner.

HUB SPECIALIST

Functieomschrijving

In de job van transportplanner werk je in een team samen en sta je in voor de interne voorbereiding, de opvolging en de afwerking van de verzendingen naar klanten toe. Je stelt dagelijks de laadplanning op, rekening houdend met het afroepschema en de maximale laadcapaciteit. Aan de hand van de laadplanning maak je afspraken met verschillende transporteurs en controleer je de vereiste transportdocumenten. Je overlegt dagelijks met de transportsupervisor om de laadplanning van de volgende week te bespreken.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Pas afgestudeerden met interesse in logistiek komen ook in aanmerking. Je bent sterk in logisch denken en hebt ruimtelijk inzicht om de indeling van de vrachten te bepalen. Verder ben je goed in organisatie, werk je goed in team en ben je voldoende communicatief naar collega's en externe transporteurs toe. Kennis van SAP is een pluspunt. Tot slot werk je nauwkeurig en gedetailleerd.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een open cultuur en waar ze sterk inzetten op het intern doorgroeien van hun personeel. Verder krijg je een markconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques en verzekeringen.

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedInprofiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Logistiek kan je contact opnemen met De Wolf Dennis van HAYS Purchasing & logistics op 0474 41 86 20 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

Interesse?

Hays Zaventem
Dennis De Wolf
0474418620
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.