Terug naar zoekresultaten

HSE&S Engineer

Als ingenieur heb je een passie voor wetenschap, innovatie en techniek.
Of je nu opzoek gaat naar optimalisaties, iets nieuws wil creëren, of je een eigen team wil leiden, één ding is zeker: je wil het verschil maken.

Via Experis

Staat 17 dagen op Jobat.be

Onze klant is een grote Internationale speler en sterke naam binnen de chemische industrie. Ze staat garant voor kwaliteit, ethische waarden en ontwikkeling, samenwerking en onderlinge collegialiteit.

HSE&S Engineer

Functieomschrijving

De HSE&S Engineer is verantwoordelijk voor de HSE&S (Health, Safety, Environmental & Security) activiteiten zodat deze in overeenstemming blijven met wettelijke vereisten, de eigen bedrijfs standaarden/procedures en RCMS vereisten. Hij/zij zal de focus leggen op het continu verbeteren van de prestaties op gebied van HSE&S.

Verantwoordelijkheden

1. Het monitoren van wettelijke eisen rond veiligheid en milieu, zodat de vestiging voldoet aan de Belgische en Europese regelgeving en de klant zijn eisen, waaronder: monitoren van alle verplichte controles door gecertificeerde organen, up-to-date houden van veranderende wetgeving en adviseren hieromtrent, opvolgen van inspecties en audits uitgevoerd door de bevoegde autoriteiten, wettelijke rapporteringen.

2. Implementeren van plant procedures in overeenstemming met hun eigen policy en standaarden. Het documenteren van een HSE&S systeem en het opzetten van een monitoringsprogramma met KPI's die de HSE&S prestaties reflecteren.

3. Het ontwikkelen en implementeren van programma's die de HSE&S prestaties van de vestiging bewaken en verbeteren, waaronder :

Opzetten van een intern audit programma voor veiligheid en milieu (conform ISO 14001), ontwikkelen en beheren van opleidingsprogramma's. Implementeren van procesgevaren analyse programma's (MOC, HAZOP, MIP, industriële hygiëne Monitoring)

4. Ondersteuning geven bij projecten zodat er bij de scope definitie rekening kan gehouden worden met HSE&S aspecten

5. Ondersteuning geven in dagelijkse operationele veiligheid, waaronder vrijgave van vuurvergunningen, betredingsvergunningen, ondersteuning bij uitvoeren van risico-inventarisatie bij niet-routine taken, contractor veiligheid, taak risico analyse, incidentenonderzoek, indienstnames, …

Profiel

Profiel

 • Master diploma in een wetenschappelijke/technische richting of gelijkwaardig door ervaring;
 • Diploma preventieadviseur arbeidsveiligheid niveau 1 is een must;
 • In het bezit zijn van of bereid zijn om het certificaat milieucoördinator niveau A te behalen;
 • Goede kennis van de HSE&S regelgeving;

Aanbod

Aanbod

Als HSE&S Engineer bieden wij u een uitdagende job aan in een internationale omgeving waar een ambitieuze cultuur en collegiale sfeer heerst. Je krijgt de kans om te groeien in een mensgerichte omgeving waar respect, samenwerking en kwaliteit de belangrijkste waarden zijn.

Niet te min krijgt je onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur met een sterk competitief salaris op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.


Lijkt dit iets voor jou en wens je je kandidaat te stellen?
Stuur je cv naar: | tel 09 321 82 71

Indien je openstaat voor een nieuwe uitdaging, maar deze functie voldoet niet helemaal aan jouw vraag. Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om eens te praten over jouw droomjob.

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Preventieadviseur
 • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
 • Geel - Herentals
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.