Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 13

Volgende
Whoohoo® Antwerpen

HSEQ medewerker

Via Whoohoo® Antwerpen

Staat 16 dagen op Jobat.be

Dit bedrijf bestaat reeds sinds 1938. Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de bouwwereld en realiseerden we diverse soorten klasse 8 projecten. 


HSEQ medewerker

Functieomschrijving

Je bezoekt werkplaatsen over heel Vlaanderen en Brussel en voert analyses uit om de risico's met betrekking tot de arbeidsomstandigheden te controleren en te verminderen. Je voert observatierondgangen en interne audits uit en ondersteunt de hiërarchische lijn bij het maken van taakrisicoanalyses, enz… Je geeft advies aan onze medewerkers en dit zowel op kantoor als tijdens de werfbezoeken op onze bouwplaatsen. Samen met de proceseigenaars zoek je naar de best practices en ondersteund hen bij de implementatie hiervan. Je werkt actief mee aan de uitvoering van het beleid met betrekking tot veiligheidsbewustzijn en je coacht de hiërarchische lijn en werknemers hierin. Je analyseert arbeidsongevallen, incidenten, bijna-ongevallen en werkt in teamverband verbeteringsvoorstellen uit. Je vertegenwoordigt onze organisatie op de verschillende externe contactmomenten en op de diverse overlegplatformen met klanten, veiligheidscoördinatoren, enz…


Profiel

Je beschikt over een diploma preventieadviseur niveau 2. Je beschikt over kennis van de milieuwetgeving. Je kan vlot probleemanalyses maken en komen tot nieuwe oplossingen en werkwijzen. Je beheerst goed MS-office. Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van Frans en Engels.


Aanbod

HSEQ medewerker
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Preventieadviseur
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.