Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 10

Volgende

HSE-COÖRDINATOR

* Planning, sturing en implementatie van het HSE-beleid

* Diploma preventieadviseur niveau 1 of 2 met ervaring

* Gentse zeehaven

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

In opdracht van de firma Plastal NV is Hays Engineering Gent op zoek naar een HSE-coördinator.

PLASTAL NV (www.plastal.com) is een toonaangevende leverancier op het vlak van spuitgiet kunststofonderdelen voor de auto-industrie. Met een sterke marktpositie in het premium segment van de automarkt, bestaat hun kernactiviteit uit het ontwikkelen, produceren en leveren van bumpers en spoilers. Plastal NV (Gent) is onderdeel van Plasman Group die bestaat uit meer dan 4000 werknemers, verspreid over 20 state-of-the-art productiesites ondersteund door toegewijde engineering en sales locaties in Europa en Amerika.

HSE-COÖRDINATOR

Functieomschrijving

In de job van HSE-coördinator sta je in voor de planning, sturing en implementatie van het HSE-beleid. Je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot de wetgeving. Je zorgt ervoor dat de wettelijke bepalingen en geldende regelgeving inzake HSE worden opgevolgd door alle betrokken partijen. Door het organiseren van toolboxmeetings stimuleer en motiveer je de medewerkers om bij te dragen aan een veilige werkomgeving. Je stelt de procedures en processen op inzake preventie en bescherming en ziet toe op de naleving van deze procedures. Als HSE-coördinator ben je het eerste aanspreekpunt inzake veiligheid en preventie en ben je betrokken bij het aankoopproces van nieuwe arbeidsmiddelen. Je neemt de rol van interne auditor op jou en zorgt ervoor dat de voorwaarden van de managementsystemen (ISO14001 en IATF) gerespecteerd, behaald en behouden worden. Je neemt actief deel aan overlegmomenten op verschillende niveaus en treedt op als secretaris van het CPBW. Ten slotte stippel je het milieubeleid en het energiebehoefteplan uit en coördineer je de implementatie ervan.


Profiel

Voor de vacature van HSE-coördinator beschik je over het diploma preventieadviseur niveau 1 of niveau 2 én heb je ervaring en de ambitie om preventieniveau 1 te behalen op korte termijn. Daarnaast beschik je idealiter over het diploma milieucoördinator niveau A of ben je bereid het te behalen op korte termijn. Je beschikt over een hoger technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur kan je reeds enkele jaren relevante ervaring als preventieadviseur voorleggen in een productieomgeving. We zoeken een mature people manager met een passie voor veiligheid die generalistisch wil werken. Je beschikt over goede communicatieve skills met een gezonde dosis autoriteit en kan je flexibel opstellen.


Aanbod

Plastal nv biedt jou voor de job van HSE-coördinator een aantrekkelijk salarispakket aan dat in lijn zal liggen met jouw ervaring. Je komt terecht in een dynamische onderneming waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Plastal werkt met glijdende werkuren en een collectief verlof.

Interesse in de job van HSE-coördinator bij Plastal nv in de Gentse haven? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering Gent via 09/266.11.97.

Interesse?

Hays Gent
Lore De Buck
0498176711
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.