Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 13

Volgende

HSE ADVISEUR - PREVENTIENIVEAU 2

* Preventie
* Health & Safety Advisor
* Regio Gent

Via Hays Gent

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor een bedrijf actief in de diervoederindustrie, met een vestiging in de regio van Gent, is Hays Engineering op zoek naar een HSE adviseur - preventieadviseur voor de site in België.

HSE ADVISEUR - PREVENTIENIVEAU 2

Functieomschrijving

Als HSE adviseur ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. In eerste instantie zorg je ervoor dat de Belgische site voldoet aan de wettelijke normen en eisen. Daarnaast geef je ook ondersteuning bij de verschillende sites in Europa. Je garandeert de veiligheid tijdens de verbouwingen van de productiesite in België. Je maakt risicoanalyses op en je coördineert met jouw collega de administratie rond arbeidsongevallen. Je controleert op de naleving van de geldende procedures op het werk en je voorziet de nodige opleidingen. Je rapporteert aan de Global HSE Manager.

Profiel

Voor de vacature van HSE adviseur beschik je over een technisch hoger diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Eveneens ben je in het bezit van een attest als preventieadviseur niveau 1 of 2. Heb je kennis van elektromechanica, dan vormt dit een grote plus. Je beschikt naast het Nederlands over een goede kennis Engels. Je kan vlot werken met de meest courante MS Officetoepassingen (Word, Excel, PowerPoint). Ben je leergierig, ondernemend en communicatief, dan zal je goed in het team passen.


Aanbod

Als HSE adviseur kom je terecht in een sterk groeiend bedrijf met internationale activiteiten. Binnen de onderneming wordt er veel aandacht geschonken aan veiligheid op het werk. Voor de job van HSE adviseur kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met een ruim pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, gsm, laptop, bonus, verzekeringspakket).

Interesse in de rol van HSE adviseur in de regio van Gent? Solliciteer online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering via 09 266 11 97.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.