Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 31

Volgende

HR TALENT MET PASSIE VOOR TALENT ATTRACTION

Ter versterking van ons HR-team in Gent

Via Hudson Belgium NV

Staat 12 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van ons HR-team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

HR TALENT MET PASSIE VOOR TALENT ATTRACTION

De ondersteunende HR, Business, IT, Marketing en Finance diensten van de Hudson België organisatie zijn gesitueerd in Gent. Binnen de HR-afdeling zijn we op zoek naar een HR Talent om het ons intern rekruteringsteam te versterken.

HR TALENT MET PASSIE VOOR TALENT ATTRACTION

Functieomschrijving

 • Hudson kende de laatste 3 jaar een groei van 175 naar meer dan 250 medewerkers. Onze organisatie heeft grote ambities en blijft haar teams versterken met kwalitatief en ondernemend HR talent met potentieel. Daarvoor doet Hudson een beroep op een sterk geëngageerd team van HR professionals die elke dag samen met het management werken aan onze Talent Attraction aanpak.
 • Je werkt nauw samen met onze interne klanten, het management van onze organisatie en bespreekt met hen de uitdagingen op vlak van rekrutering. Je doet dat vanuit een goed begrip van de functie binnen de visie en de cultuur van de betreffende afdeling. Nadien ga je op zoek naar kandidaten. Daarbij maak je gebruik van onze eigen database van kandidaten, jobsites, sociale netwerken en advertenties. Je bent creatief in jouw zoektocht en weet gemakkelijk informatie vanuit diverse bronnen en stakeholders te integreren. Je hebt een analytische geest en houdt ervan resultaten neer te zetten. Elke vacature die je kwalitatief kan invullen, geeft jou vleugels.
 • Samen met de coördinator voor Talent Attraction en onze Marketing-afdeling, bedenk je ook nieuwe employer branding initiatieven die je hetzij via advertentie campagnes, hetzij via sociale netwerken lanceert. Je doet een beroep op functiehouders in de business en op de inzichten van het management en betrekt deze laatste ook nauw bij het lanceren van nieuwe acties. Je denkt out-of-the-box, hebt impact en maakt graag het verschil.
 • Zodra je kandidaten hebt geïdentificeerd, neem je zelf met hen contact via telefonische screenings waarin je hun professionele aspiraties bespreekt. Geleidelijk aan volg je interviews mee met een meer ervaren HR collega. Je begeleidt kandidaten doorheen het ganse proces (contactname, informatie rond testen doorgeven, onthaal tijdens het assessment, etc.) zodat ze een optimale kandidatenervaring tijdens hun sollicitatieproces bij Hudson ervaren.
 • Je registreert alle contactnames dagelijks in verschillende databases en volgt ze van dichtbij op. Het is belangrijk om hierbij efficiënt, nauwkeurig en gestructureerd te werk te gaan, conform de interne Hudson richtlijnen. Als je al deze zaken goed onder de knie hebt, kan je ook leren om de tools die door Hudson HR worden ingezet om talent assessments te doen beter te leren kennen. Elke kandidaat doorloopt immers een talent assessment om de geschiktheid voor de job goed in te schatten.

Profiel

 • Je neemt zelf de verantwoordelijkheid om je projecten doelgericht tot een succesvol einde te brengen, ondersteund door een team van gemotiveerde Talent Attraction collega's die gedreven zijn om hun interne klanten en kandidaten de beste oplossing of opportuniteit te bieden.
 • Je hebt bij voorkeur een Master en zoekt bewust naar een uitdaging in de boeiende wereld van rekrutering & selectie. Een eerste werkervaring in rekrutering en selectie is zeker een troef. Je bent een teamspeler en je combineert een servicegerichte attitude met een gezonde resultaatgerichte drive. Je bent leergierig, ondernemend, stressbestendig en flexibel. Een goede talenkennis is een pluspunt.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769541 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Rekrutering & selectie
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.