Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 11

Volgende

HR STRATEGY CONSULTANT

Organisational Talent Management Projects

Hudson Belgium NV | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons team in Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

HR STRATEGY CONSULTANT

Organisational Talent Management Projects

Je maakt deel uit van een groep van Talent Management Consultants die rapporteren aan een managementteam en vooral werken op projecten voor klanten.

HR STRATEGY CONSULTANT

Functieomschrijving

  • Als HR Consultant maak je een grondige analyse van de klantenbehoefte en zoekt je de meest kwalitatieve oplossing. Je hebt een gevarieerd takenpakket: Je staat in voor het geven van competentieworkshops, de opmaak van functiebeschrijvingen op basis van interviews of workshops, het wegen van functies aan de hand van onze intern ontwikkelde en competentiegerelateerde functiewaarderingsmethodiek (5+1 COMPAS®), het uittekenen van een functieclassificatiemodel, het uitvoeren van compensation & benefitsprojecten, etc. Binnen ons team zal je werken op projecten in functieclassificatie, competentie-en performance management, strategisch HR-en organisatieadvies en beloning.
  • Je houdt van klantencontacten en je stelt alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen. Je wordt getypeerd door jouw pragmatische aanpak en zin voor kwaliteit en professionaliteit. Jouw flexibiliteit, jouw analytische geest en jouw teamgerichtheid zijn onontbeerlijk voor deze job.

Profiel

  • Je beschikt over een Master en je hebt minimum een 8-tal jaar relevante werkervaring in een HR-functie, in Consulting, of je hebt een andere relevante business ervaring in de industrie. Je hebt een zeer goede kennis van het Frans.

Aanbod

  • Hudson doet niet zomaar aan Talent Management. Je krijgt een grondige opleiding in onze reward-, jobgrading- en competentiemethodiek en al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie. Je leert er niet alleen de organisatie beter door kennen, je ontmoet ook collega's uit andere teams en je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE775706 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.