Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 20

Volgende
NMBS

HR Project Manager

NMBS | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

HR Project Manager

Functieomschrijving

Als HR project manager treed je op als verbindende kracht tussen de verschillende projectmedewerkers en stakeholders om de projecten in goede banen te leiden. In elke projectfase (van ontwerp tot implementatie) ben jij "de olie in de machine".

 

 • Je evalueert continu de vooruitgang van het project, rapporteert aandachtspunten en zoekt oplossingen voor mogelijke issues. Je ziet erop toe dat het project binnen de functionele, technische, budgettaire en reglementaire krijtlijnen blijft.
 • Je takenpakket is ruim en uitdagend. Je kunt ook je creativiteit en analytische geest botvieren door als business analist de toekomstige HR-processen uit te tekenen. Je schat de impact van de veranderingen op reeds bestaande toepassingen en processen correct in.
 • Jouw visie en de samenwerking met de IT project manager en zijn/haar team, leiden tot een succesvolle implementatie.
 • Je wilt uiteraard dat jouw projecten vlot ingang vinden binnen de NMBS. Om de verandering wind in de zeilen te geven, stel je opleidings- en communicatiemateriaal op, in samenwerking met het communicatieteam.
 • Door je dagelijkse contacten doorheen heel de NMBS bouw je een stevig netwerk op en word je de geknipte ambassadeur voor een modern HR-beleid.

Profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je kan een eerste ervaring voorleggen in het beheren van projecten. Daarnaast heb je ook ervaring in de HR-sector. Kennis van SAP HR is een sterk pluspunt.
 • Je vindt het uitdagend om de implementatie van nieuwe technologieën te begeleiden (digitale en mobiele toepassingen, cloud-oplossing SAP Successfactors, …).
 • Het geeft je een kick om te zien dat jouw projecten positief bijdragen aan de efficiëntie en het imago van de NMBS.
 • Je bent resultaatgericht, beschikt over een groot analytisch denkvermogen en bent kritisch ingesteld.
 • Je bent communicatief. Functionele kennis van de tweede landstaal is noodzakelijk.
 • Je omarmt verandering.
 • Je bent klantgericht.
 • Je kan zelfstandig en planmatig werken onder tijdsdruk.
 • Je bent een teamplayer

Aanbod

Bij NMBS draag je elke dag je steentje bij aan een duurzame economie: minder files, minder luchtvervuiling, betaalbare mobiliteit voor iedereen…

Het voeren van een modern HR beleid maakt deel uit van de strategische prioriteiten van NMBS, jouw functie is hierin doorslaggevend. Jij draagt actief bij tot het bouwen van onze nieuwe HR strategie.

Wij bieden je een werkomgeving met vrijheid voor initiatief, opleidingen, flexibel werken, work-life balans, sociaal engagement.

 
 
Welke stappen doorloop je?

1. Schrijf je in via onze site www.despoorwegenwervenaan.be

2. Als je CV en motivatiebrief aan het profiel beantwoorden, zal je telefonisch gecontacteerd worden om je taalkennis van de tweede landstaal te testen. Indien je taalkennis voldoende is, zal je via mail een persoonlijkheidsvragenlijst ontvangen ter voorbereiding op het gesprek.

3. Gesprek: je zal uitgenodigd worden voor een individueel gesprek waarin je competenties met betrekking tot de functie geëvalueerd worden en je motivatie voor de onderneming en de functie nagegaan wordt. Een praktische test is onderdeel van het gesprek.

4. Documenten: als je geselecteerd wordt, dien je ons enkel nog de nodige administratieve documenten te bezorgen (uittreksel uit het strafregister, kopie van de geboorteakte enz.).

5. Klaar voor je eerste werkdag.

Interesse?

Over de selectieprocedure
An Kemps
+3225252553
an.kemps@hr-rail.be
 
Over de inhoud van de job
Petra Wijnants
+3225283530
petra.wijnants@b-rail.be
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over De Belgische spoorwegen – Les chemins de fer Belges?

Volg dit bedrijf

HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Twee bedrijven met verschillende missies, maar één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. Technische innovaties, nieuwe infrastructuur, de groei van het nationale reizigersverkeer: er zijn meer dan genoeg belangrijke projecten. Voeg je bij onze collega's en ga deze boeiende uitdaging aan.
Ontdek al onze vacatures op www.despoorwegenwervenaan.be.

De Belgische spoorwegen – Les chemins de fer Belges

Frankrijkstraat 85, 1060 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management, HR consultancy' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.