Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 15

Volgende
Unique Customer Care

HR Operations Support (m/v)

Unique Customer Care | Brussel | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Onze klant zet iedereen in beweging. Door dagelijks meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk te zetten, zorgen zij ervoor dat ook werkgevers vooruitgaan. Die drive heeft van hen de nummer 2 in de Belgische uitzendmarkt gemaakt, met meer dan 100 kantoren verspreid in heel het land. Onze klant streeft er ook naar dat alle talenten zich kunnen ontplooien, ongeacht hun afkomst, geslacht of levensstijl. Zij staan dus open voor talenten uit de kansengroepen.Als medewerker sta je dus nooit stil. En dat voelt goed. Je wordt immers voortdurend gestimuleerd om je potentieel ten volle te ontwikkelen. Je staat niet aan de zijlijn, maar werkt actief mee aan steeds betere oplossingen. Dat alles in een respectvolle, open en enthousiaste werkomgeving. En reken maar dat de funfactor niet uit het oog zal verliezen!


HR Operations Support (m/v)

Functieomschrijving

De HR support consultant is de schakel tussen de klanten, uitzendmedewerkers en kantoren van onze klant. Als HR support consultant bent u verantwoordelijk voor de efficiënte afhandeling van de inkomende telefonische oproepen. Daarnaast zorgt u voor een vlotte administratieve opvolging.

In deze functie zijn uw telefoon en PC de belangrijkste werkinstrumenten. U behandelt dagelijks de binnenkomende oproepen omtrent tewerkstelling en verwerkt deze in de desbetreffende programma's. Dankzij uw uitstekende administratieve vaardigheden zorgt u ook voor de correcte opmaak van onder meer dimona's, arbeidscontracten en sociale documenten.

Deze taken voert u uit vanuit de afdeling Mid Office in centrum Brussel.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die zowel communicatief als administratief zeer sterk zijn. Belangrijk is een vlotte tweetaligheid (NL/FR), stressbestendigheid en een servicegerichte attitude. Daarnaast heeft u een goede algemene PC-kennis.Idealiter bent u in het bezit van een diploma op (minimum) bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring. Relevante professionele ervaring is zeker meegenomen, maar deze functie staat ook open voor gemotiveerde starters.


Aanbod

Onze klant is de “place to be” voor proactieve doeners. Zij verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug. Want onze klant kiest voor een partnership op lange termijn. Zij investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen - aan jou om ze te grijpen.Een grijze boel wordt dus nooit: plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega's. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, met als kers op de taart veel extralegale voordelen die je aangenaam zullen verrassen. Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.Shift van 13u tot 22u


Interesse?

Unique Brussel Customer - e-Mail: cvbrusselcustomercare@unique.be
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Receptie en onthaal' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.