Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 16

Volgende

HR OFFICER

* Minstens twee jaar ervaring binnen Payroll
* Talenkennis: Nederlands en Frans
* Administratieve duizendpoot

Aantrekkelijke speler in food sector | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een Belgische grootshandelsonderneming actief binnen de distributie van producten, zijn wij vanuit Hays op zoek naar een gedreven HR officer om het team in Wommelgem te komen versterken.

HR OFFICER

Functieomschrijving


Als HR Officer ga je samen met je collega's instaan voor een brede waaier aan HR - activiteiten. Dit omvat voornamelijk de Payroll van zowel arbeiders en bediende in samenwerking met het sociaal secretariaat Partena. Wat ook binnen het takenpakket behoort is het meewerken aan HR projecten binnen soft en hard HR waarbij je voor een stuk comp & ben én rekrutering gaat doen. Je gaat instaan voor de HR administratie waarbij je ondersteuning geeft in aanwerving tot einde loopbaan. Dit omvat activiteiten in het kader van in, uit, en doorstroom van medewerkers, het opvolgen van tijdsregistratie, ziekte en andere afwezigheden van zowel vaste medewerkers als uitzendkrachten. Ook sta in je in voor het dossierbeheer en informeer je medewerkers aangaande HR policies en loonsverwerking. Het administratieve personeelsbeheer opvolgen en de individuele dossiers van werknemers opvolgen en updaten is dan ook volledig jouw ding. Verder ga je ook het personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie.


Profiel

Als ideale kandidaat ben je in bezit van een bachelordiploma en heb je minstens 2 jaar ervaring in de Payroll. Je bent Nederlandstalig en je kan je zowel mondeling als schriftelijk in het Frans uitdrukken. Ook is jouw kennis van de sociale- en arbeidswetgeving up- to- date waarbij je dan ook nog eens erg geïnteresseerd bent in HR. Verder ben je een administratieve duizendpoot en kan je gemakkelijk zelfstandig en flexibel te werk gaan. Tot slot ben je analytisch ingesteld en heb je een grote affiniteit met Payroll.


Aanbod

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk verloningspakket. Je komt terecht in een polyvalent, gemotiveerd HR team waar je steeds op kan terugvallen.
Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel via Stéphanie Smeets van Hays.

Interesse?

Hays Antwerpen
Stephanie Smeets
0470991938
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.