Terug naar zoekresultaten
Van Gils Sweet Creations

HR Officer

4/5

Van Gils Sweet Creations | Weelde | Onbepaalde duur, Deeltijds

Van Gils Sweet Creations in Weelde is al meer dan 40 jaar een toonaangevende producent van ijs- en dessertspecialiteiten. Dankzij een uitgebreid assortiment, waaronder ook suikervrije desserts, hebben we doorheen de jaren een divers en trouw klantenbestand uitgebouwd: retail, catering, horeca, de zorgsector, enz. Als stabiel groeiende organisatie werken we steeds met respect voor het ambacht en het vakmanschap.
Ter versterking ons team, zijn we op zoek naar een:

HR Officer

Functieomschrijving

Je draagt in de eerste plaats zorg voor de algemene personeelsadministratie en loonverwerking: tijdregistraties, contractopmaak, beheer van sociale documenten, ... Je werkt hiervoor samen met het sociaal secretariaat en andere externe HR-dienstverleners. Ook ben je het aanspreekpunt voor onze 50 medewerkers voor HR-gerelateerde zaken. Je neemt hun vragen ter harte en draagt mee zorg voor onze algemene uitstraling als werkgever. Daarnaast participeer en monitor je selectie-, ontwikkelings-, evaluatie- en andere gesprekken. Zo ondersteun en ontzorg je het management vanuit administratief en organisatorisch oogpunt.

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma in HR, personeelswerk, … of beschikt over gelijkwaardige ervaring. Naast enkele jaren relevante ervaring, bij voorkeur in een productieomgeving, heb je up-to-date kennis van sociale wetgeving. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en een dynamische persoonlijkheid. Uiteraard sta je op administratief en organisatorisch vlak sterk in je schoenen. Naast aanpassingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden, zijn een goede inleving en integriteit erg belangrijke eigenschappen.

Aanbod

Je komt terecht bij een stabiele kmo waar medewerkers centraal staan. Als HR-expert kan je rekenen op de nodige ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je werkt in een filevrije omgeving met gezinsvriendelijke werkuren. Het betreft een deeltijdse invulling (4/5). Uiteraard gaan je verantwoordelijkheden gepaard met een competitieve verloning.

Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv via onderstaande knop t.a.v. Pieter Gaukema. Voor meer informatie kan je ons bereiken via 014 61 57 87. Discretie gegarandeerd!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Goelen & Gaukema HR Partners

Alle jobs HR assistant / HR officer

Populaire jobs in HR assistant / HR officer:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.