Terug naar zoekresultaten

HR Officer

384825127

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

HR Officer

Functieomschrijving

Je komt terecht in een groeiende business waarin telecom centraal staat. Het voorzien van bekabeling, aansluitingen, onderhoud of heraanleg van telecom verbindingen. Je hebt een passie in het werken met ingenieurs en technisch geschoolde arbeiders. Tegelijk draag je een visie op vlak van tewerkstelling in de huidige arbeidsmarktcontext. Je bent verantwoordelijk voor het HR-beleid met als doel de optimalisatie van het menselijk kapitaal en je bent eindverantwoordelijke voor de correcte en tijdige loon- en salarisadministratie. Je weet om te gaan met economische en relationele bedrijfsvoering. Je weet het midden te vinden tussen de softe (motivatie) en harde (lonen en arbeidsvoorwaarden van H.R. De jobinhoud: Je kan goed samenwerken met de bedrijfsleiders, die elkeen verantwoordelijk zijn voor een specifieke businesstak. Je weet hun behoeften te detecteren en fungeert als professioneel klankbord. Je ondersteunt hen in de opmaak van hun organisatie. Je hebt impact op strategisch niveau door inzicht tussen de operationele doelstellingen en de noden op vlak van menselijk kapitaal. Je bent in staat een intern strategisch plan te ontwikkelen op vlak van organisatievisie dat de operationele strategie ondersteunt en vooruitstuwt. Je hebt ervaring of kennis van Paritair comité 200-124 en 149 met een brede basis op vlak van sociaal juridische wetgeving. Je verwerkt de lonen voor bedienden en arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je rapporteert op maandelijkse basis aan het management en dit volgens vooraf gedefinieerde key-indicatoren. Je rapporteert functioneel aan de HR-manager van ons bedrijf wat betreft HR-soft-processen en procedures en kan ook rekenen op omkadering en reflectie-kader. Wat betreft loonkosten en andere kosten en opbrengsten rapporteer je aan de financieel directeur, tevens gedelegeerd bestuurder. Je hebt ervaring in het begeleiding van change-trajecten en hebt noties van cultuurbeïnvloeding en de impact van leiderschap in or

Profiel

Je beschikt over een universitair diploma: Rechten, politiek en sociale wetenschappen, bedrijfspsychologie, economie of een hogeschool diploma richting: maatschappelijk assistent : optie personeelswerk

Verder beschik je ook over volgende competenties:
- Bewuste communicatie met impact
- Change-agent : weerstand ombuigen in betrokkenheid
- Accuraat met detailinformatie
- Discreet en integer
- Teamplayer

Je hebt een hoog energiepeil, kan snel en ad hoc anticiperen, draagt een uitgesproken visie op mens en werk en weet respect af te dwingen op basis van expertise en charisma.

Aanbod

Wij bieden jou in ruil een competitief salaris, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een smartphone en laptop.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR assistant / HR officer
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Boom (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.