Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 61

Volgende

HR OFFICER

voor projectopdrachten bij klanten

Via Hudson Belgium NV | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v)

HR Officer

voor projectopdrachten bij klanten

Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc.

HR OFFICER

Functieomschrijving

 • Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie.
 • Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant.
 • Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

Profiel

 • Als Hudson consultant word je ingewijd in onze methodologie. Je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.
 • Je wordt ingeschakeld in projecten bij verschillende klanten. Deze klanten situeren zich voornamelijk in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen.
 • Je beschikt over een Masterdiploma en je wil je potentieel binnen de dynamische omgeving van Hudson verder ontplooien. Je combineert een servicegerichte ingesteldheid. Je bent gedreven om klanten en kandidaten de perfecte oplossing te bieden!

Aanbod

Interesse om te werken binnen verschillende bedrijven aan boeiende HR projecten?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE767561 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Antwerpen,Limburg,West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 58 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: HR assistant / HR officer
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Vlaanderen
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.