Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 30

Volgende

HR OFFICER

Voor onze klant, gelokaliseerd in de wijde omgeving van Brussel, is Hays Human Resources op zoek naar een HR Officer. Onze klant is actief in de logistiek.

Via HR Officer

Staat 31 dagen op Jobat.beWant to be part of a winning team and growing business in logistics?

Voor onze klant, gelokaliseerd in de wijde omgeving van Brussel, is Hays Human Resources op zoek naar een HR Officer. Onze klant is actief in de logistiek.

HR OFFICER

Functieomschrijving

* Groeiend bedrijf
* NL + FR & EN
* Uitdagend en divers

Voor een bedrijf in de wijde omgeving van Brussel en actief in de logistiek is Hays Human Resources op zoek naar een HR Officer.


Je rol binnen het bedrijf zal tweeledig zijn. Enerzijds zal je instaan voor de support van de HR BP bij verscheidene HR-projecten. Ook rekrutering en onboarding zullen tot jouw takenpakket behoren. Verder zal je instaan voor de volledige organisatie van de interne opleidingen en evaluatie hiervan. Als HR officer zal je ook fungeren als de eerste contactpersoon voor vragen of problemen inzake HR van de werknemers en het management. Anderzijds zal je als HR officer ook de payroll en administratie hierrond ondersteunen. Je krijgt een bepaalde groep arbeiders en bedienden toegewezen en zal instaan voor hun loonverwerking. Verder zal je ook de prestaties en uitbetaling van uitzendkrachten managen.

Hays Human Resources verwacht dat je op zijn minst in het bezit bent van een bachelordiploma en al een ervaring van ongeveer 2 jaar binnen de HR hebt opgedaan. Gezien payroll deel is van het takenpakket is goede kennis van de Belgische sociale wetgeving een must. Ook kennis van Office, sociaal secretariaat en ProTime zijn mooie extra's. Verder ben je iemand met pit die zeker niet schuw is om uitdagingen aan te gaan en sta je open om je aan te passen aan veranderingen. Je werkt zeer nauwkeurig en discreet, maar je bent wel zeer communicatief en servicegericht. Je beschikt over een perfecte kennis van het Nederlands; een goede kennis van Frans en Engels is zeker een plus. Verder wenst het bedrijf ook zeker iemand die een algemene interesse heeft in de logistieke sector.

Het bedrijf biedt jou als werknemer een zeer boeiende groep in een zeer interessant en groeiend bedrijf. Je krijgt de vrijheid tot autonomie en verantwoordelijkheden. Verder biedt men een opleiding bij aanvang van de job en een zeer aantrekkelijk salaris met bijkomende voordelen.

Voel jij je volledig klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan op professioneel vlak? Aarzel dan niet langer en contacteer Victoria Morré van het Hays Human Resources team.

Profiel

Hays Human Resources verwacht dat je op zijn minst in het bezit bent van een bachelorsdiploma en al een ervaring van ongeveer 2 jaar binnen de HR hebt opgedaan. Gezien payroll deel is van het takenpakket is goede kennis van de Belgische sociale wetgeving een must. Ook kennis van Office, sociaal secretariaat en ProTime zijn goede extra's. Verder ben je iemand met pit, die zeker niet schuw is om uitdagingen aan te gaan en je staat open om je aan te passen aan veranderingen. Je werkt zeer nauwkeurig en discreet, maar je bent wel zeer communicatief en service gericht.

Je beschikt over een perfecte kennis van het Nederlands, goede kennis van Frans en Engels zijn zeker een plus. Verder wenst onze Hays klant ook zeker iemand die algemene interesse heeft in de logistieke sector.

Aanbod

Onze Hays Human Resources klant bied je als werknemer een zeer boeiende groep in een zeer interessant en groeiend bedrijf. Je krijgt de vrijheid voor autonomie en verantwoordelijkheden. Verder bieden zij een opleiding bij aanvang van de job en een zeer aantrekkelijk salaris met bijkomende voordelen.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR assistant / HR officer
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.