Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 15

Volgende
Greenyard Fresh Belgium

HR Officer Werving & Selectie

Via Greenyard Fresh Belgium | Sint-Katelijne-Waver | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. De groep bestaat uit 4 divisies Fresh (verse groenten en fruit, bloemen en planten), Frozen (diepvries groenten en fruit), Prepared (groenten en fruit in blik en bokaal) en Horticulture (substraten) en telt het merendeel van de Europese retailers onder haar klanten. Greenyard biedt klanten en leveranciers efficiënte en duurzame oplossingen via topproducten, markt leidende innovaties, operationele uitmuntendheid en uitstekende service.
Greenyard heeft meer dan 8.000 medewerkers die werkzaam zijn in 25 landen over de hele wereld. Onze werknemers en de cruciale relaties met klanten en leveranciers zien wij als de troeven die de groep in staat stellen producten en diensten te leveren met een totale waarde van om en bij de 4 miljard euro per jaar.
Om het team in Sint-Katelijne-Waver te versterken, en de groei verder te onderbouwen zoeken we een:

HR Officer Werving & Selectie

Functieomschrijving

Je vult het HR team aan (payroll specialisten – HR business partners – HR controller - HR manager) dat als shared service center functioneert voor alle Greenyard Fresh vestigingen in Sint-Katelijne-Waver. Hier zitten  zowel productie-, logistieke als transportactiviteiten onder, samen goed voor zo’n 900 medewerkers.
Als HR Officer Werving & Selectie word jij de trekker van alle instroom-gerelateerde topics:
Je bouwt de samenwerking met onze inhouse interimkantoren uit voor het aantrekken van tijdelijk personeel en studenten. Je organiseert samen met hen rondleidingen en selectiedagen. Jij bewaakt de vooropgestelde KPI’s en belegt maandelijkse opvolgingsmeetings.
Je gaat ook zelf actief op zoek naar geschikte profielen via diverse kanalen.  Je organiseert of neemt deel aan jobbeurzen en jobdagen. Jij komt zelf met ideeën rond wervingsinitiatieven.
Je bespreekt de vacature(s) met het lijnmanagement, stelt wervende profielteksten op en je voert kwalitatieve selectiegesprekken. Je coördineert het proces van a tot z in afstemming met de HR Business Partners. In samenwerking met externe partners volg je assessments op.
Je bouwt een netwerk uit met scholen en organiseert activiteiten voor hen waarmee je jobstudenten & stagiaires van morgen aantrekt. Je ontwikkelt een actief stagebeleid over alle vestigingen en afdelingen heen.
Je zet projecten op om de binding met jobstudenten te vergroten en hun performance te verbeteren.
 
Doorheen alle activiteiten waak jij steeds over onze employer brand en bouw jij actief mee aan het imago van Greenyard als werkgever op de arbeidsmarkt. Je werkt initiatieven uit voor diverse doelgroepen.  
 
Je rapporteert aan de HR manager en werkt nauw samen met het hele HR team in Sint-Katelijne-Waver en zoekt naar vestiging overschrijdende samenwerkingsverbanden binnen de groep. 
 

Profiel

Je behaalde minimaal een bachelor diploma en kan terugblikken op een relevante werkervaring in het domein van Talent acquisition. Je bent op de hoogte van actuele trends & tools. Jouw visie op talentmanagement weet je te vertalen naar concrete actieplannen.
Je bent resultaat gedreven en je neemt een trekkersrol op in projecten. Je bent initiatiefrijk, creatief, pragmatisch en kan out-of-the-box denken.
Je bent een echte teamspeler met sterke organisatorische skills. Je bent service gericht en stelt je flexibel op. Je beschikt over een natuurlijke flair. Je bent een communicatief sterke netwerker.
 

Aanbod

Je kan aan de slag binnen een sterke internationale groep, waar medewerkers ruimte krijgen om zelfstandig te werken en zich te ontwikkelen. Je krijgt de kans om in een dynamische omgeving te werken waar kwaliteit centraal staat. Je wordt verwelkomd door een professioneel team, dat de nodige ondersteuning biedt. Je kan rekenen op een competitief salarispakket.

Interesse?

Heb jij zin in deze uitdaging ?
 
Reageer dan vandaag nog bij onze partner in rekrutering en selectie: Marc Van Beethoven bij Search & Selection Antwerpen. Solliciteer online via www.searchselection.com of mail rechtstreeks : m.vanbeethoven@searchselection.com
 
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR assistant / HR officer
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Sint-Katelijne-Waver (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.