Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 23

Volgende

HR OFFICER PAYROLL EN PERSONEELSADMINISTRATIE

* loonadministratie
* HR rapportering
* goede kennis Excel

/ | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een internationale groeiende organisatie actief binnen de medische sector, zijn we op zoek naar een gedreven HR Officer om de Comp & Ben Manager te ondersteunen in een divers takenpakket.
In België wordt de (franse) groep vertegenwoordigd door meer dan 450 medewerkers, verdeeld over een viertal entiteiten.

HR OFFICER PAYROLL EN PERSONEELSADMINISTRATIE

Functieomschrijving

Als HR Officer sta je in voor een goede opvolging, coördinatie en uitvoering van een ruim takenpakket en projecten binnen je vakdomein. Je werkt samen met je manager onder de bevoegdheid van de HR Director.
Je staat mee in voor de correcte registratie en opvolging van de diverse loonelementen en van de registratie van aan- en afwezigheden. Je bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers en je verleent advies en ondersteuning inzake payroll, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekering en andere ad-hoc personeelsgerelateerde vragen. Op basis van informatie uit het payrollsysteem maak je de maandelijkse rapportering op van het personeel en de loonmassa en dit voor de verschillende entiteiten binnen de organisatie. Je bent actief bezig met de ontwikkeling en recurrente opvolging van een HR-dashboard waarin de sociale indicatoren van de organisatie opgenomen worden én gelinkt worden naar de bedrijfsdoelstellingen. Vanuit deze kennis van de kerngetallen sta je in voor punctuele, en recurrente analyses en bied je ondesteuning bij het opmaken van de budgetten.
Binnen 'onboarding' van nieuwe medewerkers maak je contracten op en zorg je voor de administratieve opvolging vanaf de opstart en zorg je voor een warm onthaal. Je ondersteunt ook 'werving en selectie' : beheer van de website en de jobboards, postings op LinkedIn, inplannen van de interviews, en de contacten met de sollicitanten en de externe partners.


Profiel

Wij zoeken voor deze functie een kandidaat met een toch al relevante ervaring binnen de harde HR (beheren en verwerken van cijfers en gegevens) en die ook heel vlot met Excel kan werken. Een ervaring op een personeelsdienst is een must. Je werkt graag autonoom en je kan je prima organiseren. Je spreekt heel vlot Engels en Frans.


Aanbod

Je komt terecht in een stabiel internationaal bedrijf, met ruimte voor initiatief. Je mag een aantrekkelijk salarispakket verwachten.

Ben jij geboeid door 'harde' HR en trekt de medische wereld je aan ? Solliciteer dan asap bij Patty Cathelyn - Hays Gent op het nummer 09/233 11 83.

Interesse?

Hays Gent
Patty Cathelyn
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.