Terug naar zoekresultaten

1 van 18

Volgende
Colruyt Group

HR-medewerker Contactcenter

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

HR-medewerker Contactcenter

Functieomschrijving

Bij het HR-contact center ben je een eerste contactpersoon voor sollicitanten en staat daarvoor in nauw contact met de HR-dienst. Je helpt ook medewerkers van Colruyt Group als ze vragen hebben over personeels- en loonadministratie en bij inschrijvingen voor een opleiding. De meeste vragen komen via telefoon binnen, maar je krijgt ook vragen via mail. Daarnaast sta je onze medewerkers te woord aan de balie van het HR Contactcenter. Je luistert actief en legt een klantgerichte houding aan de dag.

 

Je bent een specialist in het beantwoorden van vragen en gaat hierbij zelfstandig te werk. Met de nodige tools en dankzij je vakkennis beantwoord je de meeste vragen of geef je ze door aan de juiste dienst. Je haalt de antwoorden uit een informatiedatabank die je mee up-to-date houdt. Je houdt ook alle ontvangen, behandelde en doorverwezen vragen bij via een registratietool. Ten slotte voer je administratieve taken uit die eigen zijn aan de job.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Vakkennis - Je hebt sterke interesse in sociale wetgeving. Een eerste ervaring hierin is zeker een pluspunt. Je hecht veel waarde aan correcte informatie en wil hierin graag je professionele expertise verder uitbouwen.
 • Communicatief en proactief: Je houdt ervan om ondersteunend te werken, met een oog voor de klant en hun leefwereld. Je kan HR-materie duidelijk verwoorden en uitleggen in het Nederlands en Frans. Je stelt dingen in vraag, streeft naar verbetering en helpt mee de processen optimaliseren.
 • Betrouwbaar en nauwkeurig: Je bent discreet en betrouwbaar omtrent de gestelde vragen. Je werkt ook graag en nauwkeurig met cijfers om bijvoorbeeld loonfiches uit te pluizen en interpreteren.
 • Samenwerken: Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Flexibel: Je werkt voltijds en bent flexibel qua werkuren om ook ’s avonds een permanentie tot 18u te garanderen en op andere momenten wat vroeger te starten of te stoppen.

Aanbod

Stimulerende werkomgeving – Je krijgt de kans om te werken in een HR-afdeling met 300 professionele medewerkers bij een van de grootste private werkgevers van het land. Je blijft op de hoogte van de veranderende sociale wetgeving en leert veel bij on-the-job.
 • Stabiliteit – Colruyt Group is een stabiel bedrijf dat investeert in zijn medewerkers. Opleidingsmogelijkheden en reële doorgroeikansen zijn daar slechts twee voorbeelden van.
 • Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname, een hospitalisatieverzekering en korting in de winkels.

Interesse?

Veerle Basteleurs
 
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.