Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende

HR MANAGER

* Doorgroei naar Europese functie
* Vrijheid om het HR departement te optimaliseren
* Vlakke toegankelijke management structuur

Hays | Vilvoorde - Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Onze klant, gebaseerd in Zaventem, stelt over gans de wereld meer dan 23 000 werknemers tewerk. In Zaventem werken er 140 arbeiders en bedienden en dit aantal zal tegen het eind van het jaar significant vermeerderen. Dit bedrijf heeft een open cultuur waarbij het management zeer toegankelijk is en er is weinig verloop of ziekteverzuim. Dit is een functie waar je je eigen accenten kunt leggen en waar je nog veel kan opbouwen binnen HR.

HR MANAGER

Functieomschrijving

De nieuwe HR Manager zal verantwoordelijk zijn voor een HR team van twee personen. Hij of zij is verantwoordelijk voor een goede functionering van de payroll. Er moeten nog projecten uitgewerkt worden op gebied van retentie, functioneringsgesprekken en loopbaanbegeleiding van senior werknemers. Daarenboven moeten de goede relaties met de vakbonden verder onderhouden worden. De HR manager zal als business partner ook meewerken aan de groei van het bedrijf waarbij talentvolle werknemers worden gerekruteerd. Het onderhouden van de relaties met de HR verantwoordelijken in andere landen hoort ook bij het takenpakket.




Profiel

Je hebt een Master of een Bachelor diploma, liefst HR gerelateerd, en je heb minstens 8-10 jaar relevante ervaring als HR generalist met people management ervaring. Daarenboven heb je een uitstekende kennis van sociale wetgeving. Je hebt in het verleden reeds in een bedrijf met arbeiders en vakbonden gewerkt. Je houdt ervan om processen te ontwikkelen en implementeren. Idealiter heb je affiniteit met GDPR. Je bent service-minded, empatisch en discreet. Daarnaast spreek je uitstekend Nederlands , Frans en Engels. Je bent bereid om twee keer per jaar naar het buitenland te reizen.

Aanbod

Onze klant biedt een vaste functie met doorgroeimogelijkheden op Europees niveau aan. Dit bedrijf is in volle groei en geniet van uitstekende sociale relaties met weinig verloop. Deze functie biedt mogelijkheden om nieuwe processen te implementeren en om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid om je HR kennis toe te passen.

Heb je interesse in deze job als HR Manager in regio Zaventem ? Stuur je cv online naar Myriam Warson van Hays Human Resources. Of je kan haar contacteren op het volgend nummer: 0498 17 67 36.

Interesse?

Hays Zaventem
Myriam Warson
0498 17 67 36
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.