Terug naar zoekresultaten

HR EN FACILITY MANAGER BENELUX

Voor onze klant, met een vestiging in Brussel, is Hays Human Resources op zoek naar een Hr & Facility Manager Benelux. Onze klant biedt diensten aan waaronder creatieve print oplossingen.

Via HR Manager

Staat 28 dagen op Jobat.be

Want to be part of a fun HR team in a multinational environment in the Benelux?

HR EN FACILITY MANAGER BENELUX

Functieomschrijving

* Multinational
* Zeer divers
* Open cultuur

Voor een bedrijf met vestiging in Brussel is Hays Human Resources op zoek naar een HR & Facility Manager Benelux. Onze klant biedt diensten aan, waaronder creatieve printoplossingen.


Je grootste en meest algemene taak zal het besturen zijn van de afdelingen HR en Facility voor de Benelux. Je zal onder andere instaan voor het opstellen van een HR jaarplan en budget. Verder zal je ook instaan voor de realisatie van dit plan en toezien op de uitvoering. Je zal ook een advies gevende rol opnemen en het management adviseren inzake implementatie van veranderingen, persoonlijke vraagstukken en de coördinatie van preventie en veiligheid. Je zal instaan voor de (mede) onderhandelingen met de vakbonden en vakorganisaties. Je krijgt ook de mogelijkheid om de managing director te adviseren inzake HR beleid. Als HR manager zorg je er voor dat het bedrijf doeltreffend werkt op gebied van werkmethoden, capaciteit en financiële middelen. Bovendien krijg je de kans om samen te werken met het HR team van de vestigingen over heel Europa. Inzake Facility is het jou taak om knopen door te hakken wanneer het gaat over de inkoop en uitvoering van zaken hieromtrent. Daarbij onderhandel je over de contracten en zorg je dat de aankopen binnen de budgetten passen. Gezien je voor de Benelux zal werken, heb je er ook geen probleem mee om veel op de baan te zijn en op de hoogte te blijven van wat er gebeurt en leeft op de verschillende vestigingen.

Hays Human Resources verwacht dat je op zijn minst in het bezit bent van een bachelordiploma en al een ervaring van minimaal 5 jaar binnen HR hebt opgedaan, liefst als HR BP. Je werkt zeer nauwkeurig en discreet, maar je bent wel zeer communicatief. Ook deins je er zeker niet voor terug om proactief te zijn en het initiatief te nemen. Je beschikt over een perfecte kennis Nederlands; een goede kennis Frans en Engels is zeker een plus. Verder wenst het bedrijf ook zeker iemand die algemene interesse heeft in HR en beschikt over heel wat overtuigingskracht.

Onze Hays Human Resources klant wil graag iemand verwelkomen die vol motivatie aan de slag wil in een bedrijf waar het belangrijk is om krachtdadig en snel beslissingen te nemen. Onze Hays klant biedt jou met zijn bedrijf een internationale omgeving waar het zeer fijn is om te werken. Verder biedt men ook een aangenaam salaris, maar interessant zijn ook de nodige opleidingen.

Voel jij je volledig klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan op professioneel vlak? Aarzel dan niet langer en contacteer Victoria Morré van het Hays Human Resources team via 02 541 16 50.

Profiel

Hays Human Resources verwacht dat je op zijn minst in het bezit bent van een bachelorsdiploma en al een ervaring van minimaal 5 jaar binnen de HR hebt opgedaan, liefst als HR BP. Je werkt zeer nauwkeurig en discreet, maar je bent wel zeer communicatief. Ook deins je er zeker niet voor terug om pro actief te zijn en het initiatief te nemen.

Je beschikt over een perfecte kennis van het Nederlands, goede kennis van Frans en Engels zijn zeker een plus. Verder wenst onze Hays klant ook zeker iemand die algemene interesse heeft in HR en beschikt over heel wat overtuigingskracht.

Aanbod

Onze Hays Human Resources klant wil graag iemand verwelkomen die vol motivatie aan de slag wil in een bedrijf waar het belangrijk is om krachtdadig en snel beslissingen te nemen. Onze Hays klant biedt met zijn bedrijf je een internationale omgeving en een zeer fijne werkomgeving. Verder bieden ze ook zeker een aangenaam salaris, maar verder interessant zijn ook de nodige opleidingen.

Antwerpen,Waals-Brabant,West-Vlaanderen,Namen,Luik,Luxemburg,Limburg,Henegouwen,Brussel,Oost-Vlaanderen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Antwerpen, Waals-Brabant, West-Vlaanderen, Namen, Luik, Luxemburg, Limburg, Henegouwen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.