Terug naar zoekresultaten Vorige

19 van 31

Volgende

HR CONSULTANT PUBLIC SECTOR

Rekrutering & talent selectie voor klanten in de publieke sector

Via Hudson Belgium NV | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.
 
Ter ondersteuning van ons team Public Sector in Gent of Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)
 
HR CONSULTANT
REKRUTERING & TALENT SELECTIE VOOR KLANTEN IN DE PUBLIEKE SECTOR
 
Al meer dan 25 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de organisaties in de publieke sector op lokaal, regionaal, Federaal en Europees niveau om talenten en professionals te rekruteren en te ontwikkelen.
 

HR CONSULTANT PUBLIC SECTOR

Functieomschrijving

 • Als HR consultant Public Sector rapporteer je aan een teamleader en word je autonoom ingezet op diverse HR projecten voor publieke organisaties. Je leert de Hudson methodologie en adviseert klanten, bouwt een netwerk uit binnen de publieke sector en geleidelijk aan word je met behulp van jouw collega’s een inhoudelijke expert met kennis van de specifieke regelgeving en procedures.
 • Als HR Consultant word je betrokken bij de realisatie van rekruterings- en selectieopdrachten voor onze klanten. Het hoofdaccent in je rol ligt op het evalueren van het potentieel van de kandidaten aan de hand van de assessment center methodiek. Je besteedt bijzondere aandacht aan specifieke vereisten van de opdrachtgevende overheden en je bewaakt te allen tijde het “gelijke kansen” principe voor de deelnemende kandidaten. Voor specifieke opdrachten sta je ook in voor het identificeren en het zelf contacteren van potentiële kandidaten in de markt.
 • Als eerste aanspreekpunt voor de klant neem je de nodige acties om de klantenrelatie verder te verdiepen. Je geeft blijk van een sterke betrokkenheid bij je klanten en hun uitdagingen. Hierdoor bouw je een stevig partnership met hen uit. Je staat borg voor de optimalisatie en de kwaliteit van je projecten, ondermeer door je eigen werkwijze voortdurend in vraag te stellen en de methodologische onderbouw te garanderen.
 • Onze klanten werken op een zeer specifieke gestructureerde, procedurematige manier. Affiniteit met deze manier van werken is belangrijk. In jouw communicatieve aanpak, weet je jouw stijl vlot aan te passen aan je publiek en jouw gesprekspartners. Je bent stipt en correct in jouw opvolging en rapportering en weet het overzicht te houden in een complexe hoeveelheid van opdrachten waarvoor je verantwoordelijkheid draagt.

Profiel

 • Je behaalde een master diploma, bij voorkeur Psychologie, Politieke Wetenschappen, Publiek management, Bestuurskunde of Rechten, en een eerste relevante werkervaring in een HR context is een troef. Inzicht in de werkwijze en cultuur van overheidsorganisaties is een pluspunt. Een duidelijke interesse in de sector is een must. Je bent een vlotte communicator en je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Je wil je graag verder ontwikkelen als talent management expert. Je gelooft in menselijk potentieel en zoekt een omgeving die dit centraal stelt in haar activiteiten. Je bent een dynamische en ondernemende teamplayer.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE760219 naar hr.careers@jobs.hudson.com
 
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Gent,Brussel,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: HR consultancy
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Brussel
 • Gent
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Gent, Brussel, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.