Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 43

Volgende
Accent

HR consultant (M/V)

Accent | Antwerpen | Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Accent Jobs is een recruitment specialist die over het grootste netwerk van gespecialiseerde kantoren in Belgïe beschikt (212 kantoren 600 medewerkers). Accent Jobs stelt elke dag meer dan 10 000 personen te werk. Bij het selecteren van vacatures weerhoudt Accent Jobs enkel die vacatures die uitzicht bieden op een vaste aanwerving. Accent hertekent voortdurend de wereld van human resources management volgens de noden en opportuniteiten die zich voordoen en aankondigen en dat over geografische en disciplinaire grenzen heen. Accent is actief in het volledige landschap van HR-oplossingen met Business Units in jobs optie vast (Accent jobs) payroll (Accent payroll) outsourcing ( Logi-technic) professional staffing training en HR-advies(Peak6) outsourcing ingenieurs (Abylsen) en dienstencheques (Home maid). Accent is actief in Belgïe en Nederland met concrete uitbreidingsplannen binnen Europa. Accent telt circa 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van EUR 410 miljoen euro.

HR consultant (M/V)

Functieomschrijving

Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je over volgende competenties en talenten: ? Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving ? Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht ? Je bent een plantrekker en een echte doener ? Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen ? Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets ? Professionalisme Positivisme en Prestatiegerichtheid kenmerken jou ? Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

Profiel

Ziet jouw ideale dag er als volgt uit:
80% sales:

? Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast.

? Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie)

? In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen.

? Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt.

? Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties

? Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe.

? Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid.

? Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal starters: kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd
20% administratie
? Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten

? HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

Aanbod

Wat wij voor jou in petto hebben: - een goede werksfeer met gedreven collega's - intensieve opleiding en begeleiding on-the-job - een straf doorgroeitraject - onze Accent Business School scherpt continu jouw Sales & Recruitment skills aan - een informele structuur met open communicatie - een werkplek dichtbij huis - een marktconform salaris met een vast en variabel gedeelte maaltijdcheques bedrijfswagen met tankkaart groepsverzekering en een gsm

Interesse?

VG1312/BC
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.