Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 23

Volgende

HR Consultant (M/V) - regio Sint-Niklaas

Bij Intelect

Staat 14 dagen op Jobat.be

Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei.

Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei.
 

HR Consultant (M/V) - regio Sint-Niklaas

Functieomschrijving

Jouw job?

Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. 

Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat.

Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. 

Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal. 

Profiel

Wie ben je?

Intelect zoekt ambitieuze, humoristische persoonlijkheden met een bachelor of master diploma en met een passie voor mensen en bedrijven. Je hebt de drive om iedere dag uit je comfort zone te stappen om bij te leren en om proactief te zoeken naar nieuwe kansen. Je kan je dan ook hélemaal vinden in ons motto: "No Guts No Glory"!

Jijzelf bent dan weer op zoek naar een team dat bestaat uit mensen die veel waarde hechten aan collegialiteit en kwaliteit. Je staat te springen om te starten aan een carrière waarin doorgroeien allesbehalve een tienjarenplan is. 

Aanbod

Wat bieden we aan?

We bieden je de kans om een eerste ervaring op te doen in een commerciële HR omgeving waar je werkt aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling, met een sterke focus op open communicatie en een recht door zee aanpak. Bovendien kijken we naar waar jouw interesses liggen zodat we kunnen bouwen aan een interessant en persoonlijk doorgroeitraject.

Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Laat het ons weten en word deel van onze familie. 
Solliciteer via www.intelect.be en show us your guts! We willen je graag ontmoeten.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 46 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR consultancy
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Sint-Niklaas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.