Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 15

Volgende

HR CONSULTANT KANTOOR GEEL

Manpower | Geel | Interim, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be


Altijd al willen werken voor een internationaal bedrijf? Maar hecht je toch ontzettend veel belang aan teamwerk en een fijne sfeer op de werkvloer? Dan is Manpower jouw ideale toekomstige werkgever!
Manpower behoort tot de absolute top van de internationale HR-wereld. Overal brengen we mensen en werk samen en helpen we bedrijven en kandidaten vooruit. De wereld van werk is voortdurend in beweging. Daarom omringen we ons bewust met nieuwe collega's die zelf ook vooruit willen! Voor onze kantoor te Geel zoeken we momenteel een enthousiaste collega.

HR CONSULTANT KANTOOR GEEL

Functieomschrijving


Als HR Consultant in het kantoor te Geel, ben je verantwoordelijk voor het vinden van een perfecte match tussen kandidaat en klant. Hiervoor krijg je tal van tools aangeboden en ga je zelf creatief aan de slag. Als recruiter ga je luisteren naar je klanten en kandidaten, hun behoeftes analyseren en telkens weer zoeken naar de juiste match.
Verder zal je actief deelnemen aan de commerciële groei van het kantoor. Je hebt interesse in de lokale arbeidsmarkt en zal nieuwe commerciële opportuniteiten ontdekken door klanten-en prospectiebezoeken.
Vanzelfsprekend komt er administratie en sociale wetgeving bij kijken. Voor al deze aspecten krijg je training on the job

Profiel


Bij voorkeur heb je een bachelordiploma, maar het belangrijkste is dat je meedenkt op bachelorniveau. Wij hechten meer belang aan persoonlijkheid en de juiste match en leren je met plezier alle kneepjes van het vak! Om de functie graag en goed uit te voeren, ben je resultaatgericht, beschik je over een probleemoplossend vermogen en kan/wil je zelfstandig werken aan vacatures en projecten. Je hecht veel belang aan teamwork en een open communicatie.
Telefonische prospectie schrikt je niet af en je bent sociaal ingesteld. Je kan na het lezen van deze vacaturetekst al haast niet meer wachten om mensen te ontmoeten en te gaan matchen aan hun toekomstige werkgever. Klopt dat? Aarzel dan niet langer en contacteer ons snel voor meer informatie!

Aanbod


Manpower Geel biedt je een gevarieerde job in een motiverende werkomgeving, continue mogelijkheid tot bijkomende opleidingen, ruimte voor initiatief en creativiteit, een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en waar een leuke collegiale sfeer te vinden is!

Stuur je CV en motivatie naar office.geel@manpower.be of bel 014/59 11 42
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7718790

NIEUWE KAAI 23
2300 TURNHOUT
BELGIE

Telefoon:+32 14 40 72 90
Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.