Terug naar zoekresultaten

HR Business Partner

459881183

AGO Jobs & HR | Gent | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

HR Business Partner

Functieomschrijving

Als HR BP verleen je een ondersteunende rol binnen het HR team met het oog op het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen. Je rapporteert aan de HR Manager. Je fungeert enerzijds als partner voor de lijn en het management en anderzijds als direct aanspreekpunt voor de medewerkers teneinde een optimale ondersteuning te bieden op vlak van de ontwikkeling van het HR beleid en de ontwikkeling van de medewerkers. Je werkt hiervoor heel nauw samen met het productiemanagement van onze verschillende productievestigingen. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van ons beleid rond Training & Development. Je coördineert de opleidingsaanvragen en organiseert zowel interne als externe opleidingen, inclusief de administratieve opvolging ervan. Je staat in voor het opmaken van vacatureteksten, het beheer van de vacatures en kandidaten in de rekruteringstool en het organiseren van selectiegesprekken. Je levert een bijdrage aan projecten in overeenstemming met het vooropgestelde HR beleid. Je werkt mee aan de transformatie van ons bedrijf ikv onze lange termijn strategie en je zoekt mee naar opportuniteiten om onze Benelux organisatie verder uit te bouwen. Je denkt proactief mee over HR procesoptimalisatie en bespreekt voorstellen met de HR Manager.

Profiel

Competenties:

Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in HR of aanverwante richting en hebt reeds een eerste ervaring in een HR omgeving van een productiebedrijf.

Ervaring in een productiebedrijf en contacten met arbeiders is een must.

Ervaring met een inhouse-interim samenwerking is een plus.

Je toont voldoende interesse in verschillende productieaspecten in de voedingsindustrie en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan en bent bereid je hierin te verdiepen.

Je stelt je flexibel op en bent bereid je regelmatig te verplaatsen tussen de verschillende vestigingen regio Gent.

Je hebt kennis van sociale wetgeving.

Je hebt een grondige kennis van MS office.

Je kan discreet omgaan met vertrouwelijke informatie en dossiers.

Je bent communicatief en een echte teamplayer.

Je bent organisatorisch sterk en flexibel.

Je beschikt over een goede talenkennis Nederlands, Engels en Frans.

Aanbod

Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamisch en gedreven team, binnen een internationaal bedrijf met een sterke marktpositie.

Wij voorzien een passend salaris met verschillende extralegale voordelen
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.