Terug naar zoekresultaten
Accent

HR Business Partner

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Onze klant is een grote speler in de baggersector.

HR Business Partner

Functieomschrijving

Het HR Staff Department staat in voor het A tot Z personeelsgebeuren van alle onze bedienden. Dit gaat van het vinden van de beste kandidaat-organisatie match tot het geven van ondersteuning bij opbouwen van de loopbaan. Om onze business te ondersteunen in het aantrekken van nieuwe profielen en te ondersteunen bij hun groei zijn we op zoek naar een HR business Partner. Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de algemene bedrijfsstrategie en visie. Samen met je team van recruiters en HR Assistants draag je bij tot het uitdragen van deze visie zowel binnen als buiten onze groep. Je werkt overkoepelend over de verschillende domeinen binnen het HR Staff Department: Recruitment en Onboarding Training en Development Employer Branding... Jouw taken: ? Je coördineert de Recruiters in het wervings-en selectieproces teneinde de juiste profielen aan te trekken en aan te werven. ? Je bent het eerste klankbord van de divisie -en afdelingshoofden rond hun organisatie en mensen en stemt regelmatig met hen de globale werking en uitdagingen af. ? Je begeleidt afdelingen en organisaties in verandering en loopt met je verschillende businessdomeinen het hele traject door. ? Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten. ? Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe HR partners (coaching employer branding selectie..) en volgt hun prestaties nauwgezet op. ? Je bepaalt de content van het Competentie en Performancemanagement en volgt het hele proces hierrond nauwgezet op. ? Je bouwt structureel mee aan de verdere uitbouw van het trainingsbeleid binnen onze groep en gaat samen met de onze Academy over tot het concretiseren van opleidingen en het zoeken van de juiste interne en externe trainers.

Profiel

Dit is het profiel van HR Business Partner dat we zoeken:

Je bent Master in een HR richting en beschikt over een ruime kennis van alle HR domeinen en de daar bijhorende processen. Je kan terugblikken op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige rol. Je bent pragmatisch doelgericht en staat constant open voor verandering. Je beschikt over een groot netwerk binnen HR.

Je hebt een zeer goede Engelse en Franse talenkennis (ook rekrutering voor Wallonië en Luxemburg).

Je verdiept je graag in een eerder technische omgeving en denkt steeds creatief na over mogelijke oplossingen.

Je bent een teamplayer (overleg rekruiters admin andere HR BP's).

Je bent iemand die HR ademt leergierig is pragmatisch to the point…

Je bent iemand met visie die de projecten ook kan uitvoeren - ITA = Imagine – Think – Act

Nice to have: iemand die zelf ook training wil geven (vb. ook in Luxemburg): hoe neem ik een evaluatie af hoe doe ik een selectiegesprek etc

Aanbod

Onze klant biedt een boeiende en afwisselende job in een no-nonsense internationale werkomgeving.
Je krijgt de kans om samen met je collega's het verschil te maken je te onderscheiden door creativiteit innovatie en duurzaamheid.
Je hebt kansen tot persoonlijke groei én een betrokken management.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.