Terug naar zoekresultaten

1 van 9

Volgende
Colruyt Group

HR Business Partner Recruitment & Selection IT

Ervaren Recruiter

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

 

HR Business Partner Recruitment & Selection IT

Functieomschrijving

De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor bij Colruyt Group. Voor onze centrale afdelingen selecteren we daarom een gevarieerde mix van IT-profielen. Als ervaren recruiter schat je kandidaten perfect in, zodat hen een boeiende carrière wacht.

 

Je hebt een duidelijk zicht op de IT-profielen die actief zijn binnen Business Processes & Systems (BP&S), de afdeling die de businessprocessen, informatiestromen en communicatiesystemen van Colruyt Group verder verfijnt. In een eerste fase voer je een intakegesprek met de aanwervende leidinggevende om de juiste functieomschrijving op te stellen. Vervolgens word je betrokken bij de keuze van de juiste contentstrategie en rekruteringskanalen. Van zodra die gekozen zijn, ga je over tot de eigenlijke rekrutering.

Samen met de aanwervende managers zoek je de meest uiteenlopende expert- en kennisprofielen binnen onze IT-afdeling. Denk bijvoorbeeld aan helpdesk- en field engineers, system engineers, software developers, projectleiders, IT-managers en nog zoveel meer. Je zorgt voor de eerste screenings, selectiegesprekken en de analyse van selectietesten. Op basis van al die informatie stel je gefundeerde adviezen op voor de aanwervende leidinggevende, waarmee je een duurzaam partnership opbouwt.

Je volgt tendensen op de arbeidsmarkt op, bepaalt onze doelgroepen en zoekt nieuwe, creatieve manieren om nieuwe kandidaten te bereiken. De ene keer woon je een jobbeurs bij om pas afgestudeerden rechtstreeks aan te spreken, dan weer organiseer je acties om ervaren krachten aan te trekken. Intern breng je op directievergaderingen ook diverse HR-thema’s. Je bespreekt die met de directieleden en zoekt samen naar verbetervoorstellen. Samen met de business werk je projecten uit om dergelijke thema’s succesvol op te nemen binnen Colruyt Group.

Ook onboarding maakt deel uit van je takenpakket: je voert gesprekken met nieuwe medewerkers en bevordert hun integratie in onze organisatie. Verandert een medewerker van job? Dan verzamel jij alle feedback tijdens een exitgesprek, zodat we daaruit kunnen leren voor de toekomst.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

Ervaring – Drie tot vijf jaar ervaring binnen rekrutering en selectie is een must.
 • Interesse in IT – Je wilt je inwerken in IT, leert het specifieke jargon kennen en wat er speelt binnen dat segment van de arbeidsmarkt.
 • Vlotte omgang – Je communiceert en onderhoudt contacten met kandidaten, geeft feedback … Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en kan vlot en professioneel contacten leggen. Een uitstekende kennis Nederlands en een goede kennis Frans helpen daar zeker en vast bij.
 • Netwerker – Je vormt de brug tussen Selectie en de business. Je legt dan ook makkelijk contact en bouwt hechte partnerships uit.
 • Verantwoordelijkheid – De aanwervende leidinggevende rekent op jouw expertise om de juiste kandidaten aan te brengen. Jouw inzet bepaalt mee het succes van zijn activiteiten.

Aanbod

Afwisseling – Je komt dagelijks in contact met de meest uiteenlopende profielen. Dat zorgt voor de nodige variatie.
 • Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding. Nadien kan je steeds rekenen op de steun en feedback van je team van collega-recruiters.
 • Ruimte voor jezelf – Wie Colruyt Group zegt, zegt meteen ook no-nonsense en flexibiliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.
   
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Charlotte Coppens
 
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 57 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Frans, Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR business partner' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.