Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende

HR BUSINESS PARTNER (M/V)

In het kader van groei is Beaulieu op zoek naar een accurate en proactieve HR BP die zowel zelfstandig als in team optimaal functioneert.

Via Hays

Staat 17 dagen op Jobat.be

Beaulieu International Group is een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in België en bestaat uit drie business units. 'Flooring Solutions' is Europees leider in vloerbedekkingen (tapijt, naaldvilt, kunstgras, vinyl, vinyl planken, laminaat, parket & wandpanelen). Een tweede business unit 'Granules' is actief in de productie van polypropyleenkorrels voor tal van toepassingen. Onder de derde business unit 'Engineered Products' zijn de activiteiten Fibres, Yarns, Technical Textiles en Technical Sheets ondergebracht.

HR BUSINESS PARTNER (M/V)

Functieomschrijving

Als HR BP zal je je tijd verdelen over de site in Menen (75%) en Wielsbeke(25%). Je bent verantwoordelijk voor de payroll van A tot Z voor een 200-tal medewerkers (blue en white collars). De medewerkers kunnen steeds bij jou terecht met hun vragen betreffende personeelszaken en je verzorgt ook de interne communicatie. Daarnaast ondersteun je het lijnmanagement op vlak van o.a. opleidings- en evaluatiebeleid. Ook het rekruteren van nieuwe medewerkers (vnl. arbeiders) is jouw verantwoordelijkheid. Hiervoor onderhoud je de nodige contacten met de uitzendkantoren en ook voor andere externe partners (bv. scholen) fungeer je als contactpersoon. Ten slotte sta je maandelijks in voor een aantal HR-gerelateerde rapporteringen (FTE, absenteïsme…) en zie je erop toe dat de HR-procedures correct nageleefd worden.Profiel

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt daarnaast minimum 3 jaar relevante (payroll)ervaring. Je kan je zeer goed uitdrukken in het Nederlands en Frans en beschikt over sterke communicatieve en administratieve vaardigheden. Je bent een geboren teamplayer die goed zelfstandig kan werken. Uiteraard ga je steeds accuraat en discreet te werk. Ten slotte ben je proactief en flexibel ingesteld.

Aanbod

Je komt terecht in financieel gezond bedrijf en mag rekenen op een job met voldoende ruimte voor verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. De ondernemingsspirit en innovatieve ambities maken van Beaulieu International Group hét toonbeeld van diversiteit en evolutie binnen de sector. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in de job van HR BP? Upload je cv online of bel Virginie Labaere van Hays HR voor meer info op +32 (0)50 47 20 47 of +32 (0)470 19 40 05.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR business partner' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.