Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 16

Volgende
Secretary Plus Outsourcing Solutions

HR Assistant

Via Secretary Plus Outsourcing Solutions

Nog 6 dagen om te solliciteren

Word jij onze nieuwe HR projectmedewerker? Ben je op zoek naar de combinatie van werkzekerheid en boeiende projecten binnen het HR vakdomein? Wil je voortdurend bijleren en steeds nieuwe ervaringen en contacten opdoen? Dan is Outsourcing Solutions iets voor jou! Onze projecten worden afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. Aan de slag voor onbepaalde of bepaalde duur: aan jou de keuze! Bovendien geeft werken via Outsourcing Solutions je de mogelijkheid je ervaring optimaal in te zetten en extra kennis en vaardigheden te verwerven. Deze unieke formule biedt je de mogelijkheid jouw competenties te ontwikkelen, uitdagende projecten uit te voeren en te achterhalen welk type functie en bedrijf jou het beste ligt. Outsourcing Solutions is al meer dan 10 jaar marktleider in het outsourcen van meertalige assistants. Vandaag breiden we ons team graag specifiek uit met medewerkers die ervaring hebben binnen het HR vakdomein. Onze klanten zijn actief binnen diverse sectoren, zowel KMO’s als multinationals, verspreid over het ganse land.

HR Assistant

Functieomschrijving

- Je werkt als HR projectmedewerker voor minstens 3 tot 6 maanden bij één van onze klanten. Jouw doelstelling? Een tevreden klant, een leerrijk project en een uitbreiding van je netwerk.

- Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Zo kan je al snel een indrukwekkende werkervaring voorleggen.

- Is een project bijna afgerond? Dan kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening zal bieden als de vorige. Zo rol je naadloos van de ene opdracht in de andere.

- Afwisseling troef! Want je komt in aanraking met verschillende aspecten van HR: rekrutering & selectie, sociale wetgeving, HR administratie, training & ontwikkeling, e.a.

- Een eerste mogelijke opdracht is een functie als HR Assistant waar je verantwoordelijk bent voor interne communicatie omtrent HR gerelateerde zaken, het beantwoorden van vragen omtrent sociale wetgeving, voorbereiden van de lonen,...

Profiel

- Je hebt een bachelor- of masterdiploma.

- Je hebt al een eerste relevante werkervaring.

- Als tweetalige druk jij je perfect uit in het Nederlands en Frans. Ook Engels spreek en schrijf je met gemak.

- Je beheerst gangbare software zoals Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Kennis van eBlox of andere HR Software? Dan heb je een streepje voor.

- Stressbestendig, betrouwbaar en nauwkeurig zijn adjectieven die jou typeren.

- Je werkt je snel in en houdt van diversiteit in je takenpakket.

Aanbod

Als projectmedewerker krijg jij:

- een vast contract bij een organisatie die door haar professionaliteit stevig in haar schoenen staat.

- een gevarieerde functie met projecten in organisaties afgestemd op jouw ambities en interesses.

- een mooi salarispakket aangevuld met maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen met tankkaart en een GSM.

- de kans om steeds beter te worden via opleiding en coaching door middel van regelmatige bijeenkomsten met collega’s, opleidingen en de mogelijkheid tot het volgen van boeiende webinars via ons online platform ‘We Assist You’.

Interesse? Waag je kans en stuur je cv met motivatiebrief via outsourcing.recruitment@secretary-plus.be. Je hoort zeker iets van ons!

 
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR assistant / HR officer
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Vilvoorde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.