Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 5

Volgende

HR Analyst

387523549

Via AGO Jobs & HR

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

HR Analyst

Functieomschrijving

Als HR Analyst ga je aan de slag in het hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en bied je ondersteuning aan het HR team bestaande uit 8 personen. Je bent verantwoordelijk voor de continue verbetering van de bestaan processen en implementatie van nieuwe HR tools. Je komt terecht in een jong en dynamisch team van gedreven medewerkers die in een informeel en leuk kader hoogwaardige resultaten nastreeft. In deze functie ligt de nadruk op administratie (60%) die afgewisseld wordt met veel activiteit binnen rekrutering en selectie. Jouw verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit: het verbeteren en bevorderen van de kwaliteit en efficiëntie van de gebruikte processen en tools. Je denkt creatief mee om de HR software te verbeteren en te implementeren. Daarnaast bouw je maandelijkse rapporteringen op voor alle HR domeinen, voor oa voorbereiding van budgetten, verzuim, loonkosten, sollicitaties,? Je staat in voor de analyse en beschrijving van de benodigde verbeteringen. Verder werk je projectmatig; stelt een plan van aanpak op, waarin je de oplossingsvoorstellen aftoetst aan de oorspronkelijke scope en rekening houdt met alle randvoorwaarden. Tot slot rapporteer je aan de HR Manager en Directie.

Profiel

Je bent goed in het verzamelen en doorgeven van informatie. Je bent flexibel maar vindt het belangrijk om de regels en systemen na te leven. Je bent zeer nauwkeurig en kan structureel en organisatorisch te werk gaan Je bezit een goede dosis zelfredzaamheid en haalt voldoening uit het helpen van je collega?s. Je bent bekend met het reilen en zeilen van een HR-afdeling of hebt een sterke affiniteit in de HR-sector. Je bent een analyst in hart en nieren, je beschikt over een analytische en probleemoplossende ingesteldheid. Je beschikt over een zeer goede kennis van het Office pakket, met uitstek van Excel.

Aanbod

Bij onze klant ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Onze klant is een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: HR
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.