Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 38

Volgende
Accent

HR Advisor

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

We zijn momenteel op zoek naar een HR Advisor om het Accent HR team te versterken vanuit het Accent Support Center. Het wát? Het Accent Support Center ligt in het pittoreske Roeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedt om tijdens de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf die de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur een dynamische omgeving en altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie.
Kom aan boord en praat ongegeneerd West-Vlaams of schaaf je talenkennis bij met de 4de wereldtaal.

HR Advisor

Functieomschrijving

Hoe ziet een doordeweekse dag van onze HR Advisor eruit? Je komt terecht in ons intern HR team dat instaat voor de payroll van om en bij de 1000 collega?s; ? Je bent verantwoordelijk voor de loonverwerking van A tot Z voor onze +1000 vaste en tijdelijke medewerkers (99% bedienden) van de verschillende vennootschappen samen met ons Sociaal Secretariaat. ? Je bent het telefonische aanspreekpunt voor alle medewerkers en leidinggevenden voor al hun payroll gerelateerde vragen en doet het volledige beheer van de medewerkersgegevens. Bv. dagelijkse opvolging van verlofaanvragen ziekte tijdskrediet ? gebeurt via ons ticketing systeem ServiceNow. ? Je kan HR gerelateerde topics zoals vakantiegeld tijdskrediet verloningsystemen (CAO90 warranten flex plan?) interpretatie van de loonbrief op een duidelijke en eenvoudige manier overbrengen. ? Je ondersteunt de recruiters en de Employee Experience Advisor bij het correct onboarden (opvolging medewerkersdossier) en off boarden van collega?s (berekenen opzegperiode en vergoeding ?). ? Je volgt de bestellingen / aansluitingen op van hospitalisatieverzekering groepsverzekering maaltijdcheques en eco cheques op. ? Je werkt samen met de andere HR collega?s mee aan de verdere praktische uitwerking verbetering en implementatie van de procedures en processen. Als we dan toch een minpuntje moeten meegeven: we flirten graag met onmogelijke deadlines die wij mogelijk maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt namelijk nauw samen met de andere 4 HR Advisors.

Profiel

Wie ben jij?

Als toonbeeld van HR spreekt het voor zich dat je ook deze eigenschappen kan afvinken;
? Discretie en omgaan met vertrouwelijke info is van zelfsprekend.
? Je werkt zeer nauwkeurig lees: ?iedereen betaalt op het einde van de maand graag zijn rekening correct?.
? Je hebt een parate Franse kennis.
? Je ben communicatief sterk (telefonisch en per mail) om complexere materie over te brengen in verstaanbare taal.
? Je bent flexibel en multitasken is je ?middle name?.
? Je leert snel zaken aan ? je benadert dingen vanuit een hands on mentaliteit.

Daarnaast heb je een up to date kennis van personeelsadministratie ? kennis sociale wetgeving ? kennis SuccessFactors/Level 5 is een dikke plus.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een fantastisch HR team dat bestaat uit 9 personen (met elk een hoekje af en een passie voor koekjes en chocolade). Je rapporteert rechtstreeks aan de Comp&Ben manager. Waarop kan je daarnaast nog rekenen?
? Een dynamische werkomgeving: elke middag lunchen we samen met de collega?s in een gezellige lounge waar we nadien ook nog een partijtje pingpong kunnen spelen. Move over Google!
? Interne en externe opleidingen: wij zorgen ervoor dat jij nog sterker wordt in jouw expertisedomein.
? Niet minder dan 32 verlofdagen: begin al maar te dromen welke bestemmingen je straks kunt afvinken op je bucket list (wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren).
? Flexibele werkuren: bad hair days vormen dus nooit nog een probleem voor jou.
? Een motiverend salarispakket: jij kiest volledig zelf of je nu gaat voor een wagen een tankkaart een hospitalisatie- of groepsverzekering nóg meer vakantiedagen? Ons flex plan biedt jou de mogelijkheid om zelf je prioriteiten aan te geven.
Heb je zin om met ons op avontuur te gaan?

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.