Terug naar zoekresultaten
ASAP TalentXperts Limburg

Hoofdcalculator

Buitenschrijnwerk

ASAP TalentXperts Limburg | Genk | Onbepaalde duur, Voltijds

Winprof, actief in buitenschrijnwerk voor de projectmarkt, is op zoek naar een écht cijferbrein.

Ben jij de rekenmachine waarvoor geen enkel project teveel cijfertjes bevat? Goochel jij vlot met offertes en plannen? Heeft buitenschrijnwerk geen geheimen voor jou en deel jij graag jouw kennis en expertise? Lees dan zeker verder en werk mee aan het volgende groot project.

Hoofdcalculator

Functieomschrijving

Als hoofdcalculator ben jij de trekker van de afdeling en bepaal je mee of een project haalbaar is en wordt uitgevoerd of niet. Met jouw kennis en ervaring kom je terecht in een expertrol waarbij je collega’s op de calculatiedienst adviseert en coacht. Je deelt je kennis en denkt actief mee over verbeteringen en de automatisering van processen.

Ook bij het simultaan werken aan verschillende grote projecten, behoud jij het overzicht. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van je agenda en de deadlines. Lastenboeken ontleden en plannen lezen behoren tot de dagelijkse orde. Je onderzoekt hoe Winprof door het inzetten van zijn sterktes een scherpe offerte kan neerleggen.
 

Profiel

Als hoofdcalculator kan jij rekenen op een aantal jaar ervaring binnen calculatie of aankoop in buitenschrijnwerk. Jij neemt graag het voortouw en haalt energie uit het delen van jouw expertise.
 

Aanbod

Initiatief en input worden geapprecieerd. Hierdoor kan jij mee vorm geven aan jouw rol en impact hebben op de organisatie. Je komt terecht in een organisatie die belang hecht aan groei en het maximaal inzetten van talenten. Om de drie jaar krijg je de kans om een bezoek te brengen aan de productie in Bulgarije. Ook op charity party’s van klanten ben je meer dan welkom. Niet alleen liggen de kantoren erg centraal in de Limburgse regio, en kan je filevrij naar je werk gaan ’s morgens.  Je hebt ook nog eens het vooruitzicht  op gloednieuwe burelen, want binnenkort gaat de firma de gebouwen verder uitbreiden.
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij ASAP TalentXperts Limburg

Alle jobs Calculator, werkvoorbereider

Populaire jobs in Calculator, werkvoorbereider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Van € 2.500 tot € 3.500 per maand

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.