Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Imelda vzw

Hoofdarts

vernieuwend - inlevend - ondernemend - samenwerkend

Imelda vzw | Bonheiden | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Het Imeldaziekenhuis in Bonheiden is een innovatief en dynamisch ziekenhuis met 1.600 medewerkers en 150 arts-specialisten. Het beschikt over 596 bedden, waarvan 94 bedden daghospitalisatie. De artsen en medewerkers bieden brede en toonaangevende zorg aan. Samen met de partners AZ Jan Portaels, HH Lier en AZ Sint-Maarten maakt het deel uit van het locoregionaal ziekenhuisnetwerk Briant. In zijn missie heeft het Imelda ziekenhuis zijn opdracht als volgt omschreven: “Imelda omringt je met zorg! Wij staan voor hartelijke, kwalitatieve, innovatieve en toegankelijke zorg in de ruime regio. Wij bieden een stabiele en aangename werkomgeving met ontplooiings mogelijkheden. Wij werken mee aan de opleiding van toekomstige zorg verleners. Als team gaan we voor een gezonder leven in samenwerking met alle partners in de zorg.” Om deze missie mee gestalte te geven, zoekt het Imeldaziekenhuis een:

Hoofdarts

Functieomschrijving

Als lid van het directiecomité coördineert en organiseert u de medische activiteiten en het medisch beleid in lijn met de strategische doelstellingen van het ziekenhuis. U staat garant voor kwaliteitsvolle zorg en maakt hier werk van door onder meer het accreditatietraject aan te sturen. Als eindverantwoordelijke voor het medisch beleid initieert u en engageert u zich in samenwerkingsprojecten met externe partners (huisartsen, ziekenhuizen, andere zorgpartners, overheid, ...) en in het bijzonder met het locoregionale ziekenhuisnetwerk Briant. U neemt initiatieven om de onderlinge samenwerking tussen alle disciplines en medewerkers in het ziekenhuis te bevorderen. In samenspraak met de medische raad stimuleert u een innovatief medisch-strategisch beleid en concretiseert u de vooropgestelde objectieven. U staat borg voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de medische activiteit en dienstverlening, overeenkomstig de ziekenhuiswetgeving. U bent het aanspreekpunt voor alle artsen en inspireert, betrekt en motiveert samen met de medische raad en de medische diensthoofden de artsengroep om uitmuntende resultaten te behalen.

Profiel

U bent arts-specialist met interesse in ziekenhuisbeleid en -management. Ervaring met accreditering, fi nanciële en operationele analyses is een meerwaarde. U bent in staat vanuit het Imeldaziekenhuis een actief netwerk binnen de brede gezondheidszorg uit te bouwen, en u engageert zich op een constructieve manier binnen ons ziekenhuisnetwerk Briant. Vanuit uw natuurlijk leiderschap slaagt u erin draagvlak te creëren voor ons medisch beleid. U bent initiator, inspirator en vanuit uw creativiteit implementeert u met de nodige realiteitszin innovatieve projecten voor ons ziekenhuis. U belichaamt de professionele integriteit die eigen is aan het Imeldaziekenhuis. U bent sterk in overleg, communicatie, negotiatie en confl icthantering. U bent een uitgesproken teamspeler en kan mensen enthousiasmeren. U vindt de perfecte balans tussen empathie en daadkracht.

Interesse?

Mail uw motivatiebrief en cv naar Kris Heeren via kris@kingalfonso.be of bel 0471 81 60 08. De volledige functiebeschrijving vindt u op www.kingalfonso.be en www.werkenbijimelda.be. De uiterste datum voor het indienen van uw kandidatuur is 31 mei 2019. Voor vragen kan u ook contact opnemen met de heer Bart Pardon, algemeen directeur (bart.pardon@imelda.be - 015 50 61 01) of mevrouw Minne Casteels, voorzitter (minne.casteels@kuleuven.be - 016 33 02 86). Sollicitaties en contacten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Arts' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.