Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Hoofd studiedienst High-End Bouwprojecten

Whoohoo® Gent | Meerdere regio's | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Om de stijgende vraag naar grote bouwprojecten op de High-End markt te beheersen, wil onze klant graag een verantwoordelijke voor de studiedienst aanstellen. Je komt terecht in een ervaren toegewijd team met een uitdagende functie.  Je kan rekenen op een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen.Hoofd studiedienst High-End Bouwprojecten

Functieomschrijving

Neem de verantwoordelijkheid over de studie van high-end bouwprojecten. 

Als Verantwoordelijke Studiedienst sta je in voor het coördineren en aansturen van interne medewerkers van renovatie- en nieuwbouwprojecten in het hoofdkantoor regio Lochristi- Gent . Dit betekend ondersteuning bieden in het opstellen van de kostprijs en vergunningsdossiers. Daarnaast sta je in voor het opmaken van lastenboeken en controles. Vervolgens sta je in voor technische bezoeken naar nieuwe locaties in België en Frankrijk.


Profiel

Je beschikt als Verantwoordelijke Studiedienst over een master bouwkunde / architectuur met minstens 5 jaar relevante ervaring in een studiebureau. Daarnaast ben je vlot in Nederlands en Frans. Je bent toegewijd en stressbestendig ingesteld om projecten goed te begeleiden. 


Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Céline Dereere van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 470 220 986.

Vermeld de referentie: 9229765-JA-BE
Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.