Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 193

Volgende

HOOFD STUDIEDIENST BOUWBEDRIJF

* Burgerlijk of Industrieel ingenieur bouwkunde
* Ervaring met betonconstructies en/of industriebouw
* Noties software SCIA en Tekla

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een gerenommeerde speler in de betonsector, is Hays Construction op zoek naar een Bouwkundig Ingenieur om hun studiebureau, bestaande uit ongeveer twintig mensen, te leiden. Onze klant is gespecialiseerd in de bouw van kantoorgebouwen, industriegebouwen, productiehallen, winkelruimtes, loodsen, …Zowel de productie (beton) op maat als de leiding over het project gebeurt in eigen beheer. Het gaat om een familiebedrijf dat ondertussen tientallen jaren ervaring heeft opgebouwd en enkele honderden medewerkers telt.
HOOFD STUDIEDIENST BOUWBEDRIJF

Functieomschrijving

We zoeken een Hoofd Studiebureau voor een twintigtal ingenieurs en tekenaars. Jij bent eindverantwoordelijke voor dit team. Je stuurt de mensen aan, controleert plannen op vlak van stabiliteit en rekenwerk, volgt de verschillende werven op vanuit het studiebureau én hebt doorheen het hele project contact met de klant. Je werkt mee aan de integratie van het studiebureau in de verschillende uitvoerings- en productieafdelingen. Je vertrekt vanuit de methode van het bedrijf maar krijgt wel de kans om innovaties, ideeën en nieuwe methoden aan te brengen en te implementeren.

Profiel

We kijken voor deze functie uit naar -bij voorkeur- een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde. Dit kan door ervaring gecompenseerd worden. Om deze leidinggevende functie goed te kunnen uitvoeren is minstens een vijf- à tiental jaar ervaring met betonstructuren nodig, idealiter in een studiebureau. Je communiceert goed, zodat je informatie op een correcte manier kan overbrengen naar je team en ook dingen gedaan krijgt. Je hebt ervaring met het aansturen van een team en kan goed enthousiasmeren.

Aanbod

Men biedt je een uitdagende job aan, binnen een dynamisch en stabiel team dat sterk aan elkaar hangt. Het betreft een vrij grote firma die toch zijn familiale sfeer heeft kunnen behouden. Deze financieel gezonde onderneming biedt een competitieve verloning aan volgens inzet en competenties.

Wil je verdere inlichtingen over deze functie als Hoofd Studiebureau? Neem dan contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction, solliciteer online of bel op het nummer 0498/ 17 66 79.

Interesse?

Hays Kortrijk
Jonas Deschamps
056258050
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.