Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 14

Volgende
Agentschap Overheidspersoneel

Hoofd Secretariaatspersoneel

(STATUTAIR – BRUSSEL)

Agentschap Overheidspersoneel | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

De Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media  brengt uit eigen beweging of op verzoek advies uit over de hoofdlijnen van het beleid, over voorontwerpen of voorstellen van decreet en over ontwerpen van besluit van de Vlaamse Regering met betrekking tot Cultuur, Jeugd, Sport en Media. De raad draagt bij tot de vorming van een beleidsvisie over Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Hij volgt en interpreteert de maatschappelijke ontwikkelingen op het vlak van Cultuur, Jeugd, Sport en Media en levert reflecties over beleidsnota’s en beleidsbrieven.  Het secretariaat wordt geleid door het hoofd van het secretariaatspersoneel van de Strategische Adviesraad Cultuur, Jeugd, Sport en Media.

Een leidinggevende binnen de Vlaamse overheid gelooft in de waarden van de Vlaamse overheid en draagt die op een geresponsabiliseerde manier uit in vier leiderschapsrollen: leider, manager, ondernemer en coach.

De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving. Samen met alle belanghebbenden werken we aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang.

Hoofd Secretariaatspersoneel

Functieomschrijving

Als hoofd van het secretariaatspersoneel adviseert, coördineert en ondersteunt u zowel inhoudelijk als administratief de werkzaamheden van de Adviesraad teneinde de Raad in staat te stellen op een efficiënte manier de opdrachten, in decreet vastgelegd, uit te voeren

Profiel

U kan deelnemen indien u op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:
  • Kandidaten dienen ten minste in het bezit te zijn van een diploma dat toegang verleent tot niveau A, zoals bepaald in Vlaamse overheidsdienst, met uitzondering van de interne kandidaten die al tot niveau A of een gelijkgesteld niveau behoren.
  • Bijkomend komen voor deze vacature enkel de kandidaten in aanmerking die beschikken over minstens 5 jaar leidinggevende ervaring, verworven in de laatste 10 jaar, of 10 jaar nuttige professionele ervaring. Deze ervaring bevat beleidsvoorbereidend werk binnen minstens één van de vier beleidsvelden, m.n. cultuur – jeugd – sport – media.  Ervaring in meerdere van deze beleidsvelden is een pluspunt.

Aanbod

  • Een inhoudelijk boeiende en uitdagende job die maatschappelijk heel relevant is;
  • Een bezoldiging in de salarisschaal A285. Het brutojaarloon zal zich, afhankelijk van uw ervaring, situeren tussen 65.188 euro en  86.580 euro bruto per jaar, exclusief eindejaars- en vakantietoelage. Meer info vindt u op www.werkenvoorvlaanderen.be.
  • Een statutaire benoeming.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature solliciteer dan uiterlijk op 21 december 2018.

U stuurt een ingevuld sollicitatieformulier en een kopie van uw diploma via mail naar managementjobs@vlaanderen.be.


Vermeld in het onderwerp van uw mail of brief de vacaturetitel en het vacaturenummer 28354.

Uw kandidatuur wordt enkel in aanmerking genomen als:
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.