Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 24

Volgende
FRIBONA

Hoofd onderhoudstechnieker

voor de allround elektromechanicien die verantwoordelijkheid durft op te nemen

Via FRIBONA

Staat 9 dagen op Jobat.be

ADMB HR Services specialiseert zich in het vinden van talenten voor een breed aantal sectoren. Momenteel zijn wij voor onze klant Fribona op zoek naar een Hoofd onderhoudstechnieker ter versterking van de productievestiging in Oostkamp.

 

Fribona is een familiale onderneming die bijna 60 jaar gespecialiseerd is in diepvriesvoeding voor cateringbedrijven en grootkeukens. Zij stellen in Oostkamp een 40-tal medewerkers tewerk. Deze groeiende onderneming werkt volledig onafhankelijk: zowel ontwikkeling, productie, opslag als transport zijn in eigen beheer. Fribona dankt haar succes aan een innovatieve strategie met zeer veel aandacht voor kwalitatieve en gezonde voeding en duurzaam ondernemen.

Fribona wil tegen 2020 haar productiecapaciteit verdubbelen, waardoor ze het technisch team willen versterken met een onderhoudstechnieker (m/v).

Hoofd onderhoudstechnieker

Functieomschrijving

Door jouw gedrevenheid als onderhoudstechnieker en passie voor automatisatie zorg jij ervoor dat het moderne machinepark van Fribona feilloos blijft functioneren zodat alle gerechten in perfecte staat bij de klant worden afgeleverd.

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de elektromechanische onderhoudswerkzaamheden van de (koel)installaties, zowel preventief als curatief.
 • Je denkt actief mee over technische verbeteringen en werkt plannen uit om deze effectief te implementeren in het onderhoudsplan.
 • Je staat in voor – soms complex – storingsonderhoud (PLC – Omron & Beckhoff) en herstelt of vervangt eenvoudige mechanische onderdelen.
 • Je helpt mee bij een aantal administratieve taken zoals rapportering van interventies en de registratie van instrumentgegevens (druk, debiet, temperatuur …)

Daarnaast krijg je de kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de realisatie van grote, nieuwe technische projecten met betrekking tot de verdubbeling van de productiecapaciteit tegen 2020. Je wordt hier niet enkel actief bij betrokken; door jouw technische kennis en ervaring wordt je constructieve inbreng hierin enorm gewaardeerd.

Profiel

Je hebt een gedegen elektromechanische kennis, opgedaan door ervaring ofwel door opleiding. Dit aangevuld met kennis van PLC-sturingen maakt van jou een ideale kandidaat. Mocht je daarnaast nog vertrouwd zijn met koeltechniek is het plaatje helemaal compleet, maar dit is zeker geen vereiste.

Aanbod

Fribona biedt je een boeiende en uitdagende functie in een gezonde werkomgeving in volle beweging waar je de nodige ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Fribona hecht veel belang aan een collegiale en familiale sfeer met aandacht voor opleiding en verantwoordelijkheid. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met maaltijdcheques, aangepast aan jouw kennis, toegevoegde waarde en ervaringen. Ze werken vanuit een vlot bereikbare locatie langs de E40 in Oostkamp.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Onderhoudstechnicus
 • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
 • Oostkamp (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.