Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

HOOFD DESIGNAFDELING

* Bachelor Bouw/ Binnenhuisarchitect / Architect / Ingenieur

* Project Management
* Talenkennis: Nederlands en Engels

Hays Kortrijk | Kortrijk | Interim optie vast, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Voor een dynamisch, jong en wereldwijd actief bedrijf, actief in de conceptinterieurwereld is HAYS Construction Kortrijk op zoek naar een bouwkundig / interieur geschoolde kandidaat met de nodige ervaring. De projecten zijn enorm gevarieerd en dikwijls exclusief.

HOOFD DESIGNAFDELING

Functieomschrijving

In deze functie sta je aan het hoofd van de designafdeling, je maakt wekelijks een overkoepelende planning op en zorgt ervoor dat deze gehaald wordt. Je verdeelt het werk, denkt ook creatief mee en wijst projecten toe aan je medewerkers. Je optimaliseert de designafdeling en denkt actief mee hoe dingen efficiënter kunnen. Wekelijks zijn er briefings en meetings met de andere afdelingen zodat ieder project naadloos over kan gaan. Je staat ook in contact met de klant en moet toezien op de vooropgestelde budgetten. Je doet ook telkens een nacalculatie van ieder project en zoekt oplossingen waar nodig. Dikwijls moet door jou ook extern naar oplossingen worden gezocht voor drukke periodes. Doorheen dit hele proces sta je rechtstreeks in contact met de klant, Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Profiel

Voor deze functie zoekt Hays Construction Kortrijk minimum een bachelor in een technische richting. Hierbij denken we aan een bachelor Bouw, Interieurarchitect, Interieurvormgever, Ingenieur Bouwkunde of bachelor Toegepaste Architectuur. Sowieso heb je minstens een eerste ervaring in het leiden van creatieve projecten of projectteams - al dan niet in de interieursector. Je bent flexibel qua werkuren, iemand met een 9 to 5 mentaliteit past niet in deze functie. We zoeken een ondernemend type die goed overweg kan met autocad en sketchup en bij voorkeur ook in 3dsMax kan werken. Naar klanten toe maak je het verschil door je vriendelijkheid, proactiviteit, communicatieve skills en korte opvolging. Om de communicatie met alle klanten vlot te laten verlopen, moet je zeer goed Nederlands en Engels spreken, schrijven en begrijpen. Leidinggevende capaciteiten zijn onontbeerlijk om deze functie op lange termijn goed te kunnen uitoefenen.

Aanbod

Je komt terecht in een jong, trendy en internationaal bedrijf met afwisselende en gevarieerde projecten. Binnen deze internationale omgeving is er ruimte voor eigen inbreng. Men voorziet een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen.

Wil je verdere inlichtingen over deze functie als Hoofd Designafdeling ? Neem dan contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction Kortrijk solliciteer online of bel op het nummer 0498/ 17 66 79.

Interesse?

Hays Kortrijk
Jonas Deschamps
056258050
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Binnenhuisarchitect' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.