Terug naar zoekresultaten

Hoe meer fysiek bezig zijn, hoe beter- snelle opstart

317301013

AGO Jobs & HR | Heist-op-den-Berg | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Hoe meer fysiek bezig zijn, hoe beter- snelle opstart

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Heist-op-den-berg, dat gespecialiseerd is in veevoederingrediënten, zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers met de ambitie om door te groeien naar de functie van productieoperator. Dankzij jouw zin voor nauwkeurigheid worden de machines correct ingesteld aan de hand van productie orders. Daarbij hou je nauwlettend in het oog wanneer je je grondstoffen moet bijhalen in het magazijn. Hou je bovendien van wat extra "fitness" op de werkvloer? Prima! De zakken veevoeder wegen - 25 kilo, dus je kan je volledig uitleven. Uiteraard komt hier en daar een stofwolkje je richting uit, maar dat kan jouw niet deren. Je wil je bewijzen om op termijn je technische capaciteiten ten volle te benutten als productie operator. Na een degelijke inwerkperiode ben jij de man/vrouw die garant zal staan voor het verhelpen van kleine storingen aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze omschrijving? Kom dan snel aan boord en bezorg ons je recent cv!

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma of gelijkwaardig op basis van ervaring. Daarnaast heb je geen medische klachten zodat je makkelijk zakken van 25 kg kan hanteren. Je kan perfect Nederlands en beschikt over een eigen wagen om je te verplaatsen.

Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem. Tijdens drukkere periodes kan je ook in nachtdienst werken.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een stabiele werkomgeving. Je maakt deel uit van een aangenaam team. Voor jouw inzet en motivatie voorziet onze klant een mooi loon.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.