Terug naar zoekresultaten
Accent

helper drukkerij

Via Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Onze klant schenkt veel aandacht aan haar medewerkers. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Zij willen dan ook dat zij tevreden zijn over onze klant als werkgever door ze een goede verloning en arbeidsomstandigheden te bieden. Zij zorgen voor hun mensen en leiden ze op om uit te blinken in hun job.

Wat verwachten zij van u? Grote betrokkenheid een collegiale houding een flexibele instelling interesse voor de boeiende sector van de verpakkingen. U draagt veiligheid hoog in het vaandel. Vooral gaat u er positief actief en opgewekt tegenaan!

Hun expertise ligt op verschillende vlakken. In extrusie slagen ze erin om folies van hoge kwaliteit herhaalbaar te produceren vaak met specifieke eigenschappen voor bepaalde klantenbehoeften. Eigen onafhankelijke in-house prepress proofing en drukvorm productie zorgt voor snelle reacties hoewel het merendeel van de drukplaten via gespecialiseerde repro bedrijven wordt aangeleverd. Bij het bedrukken in flexo wordt het optimale drukresultaat afgeleverd steeds weer. Nadien wordt op maat versneden of eventueel eerst nog gelamineerd. Ook verschillende soorten zakken zitten in hun assortiment.

Hun belangrijkste markten zijn diepvries (aardappelproducten groenten vlees vis) dranken (krimpfolie) algemene voeding (chocolade droge voeding) een aantal verpakkingen in non-food en technische folies.

helper drukkerij

Functieomschrijving

Als helper in de drukkerij rapporteer je aan de meestergast en ben je verantwoordelijk voor onder andere onderstaande taken: ? Voorbereiden en plaatsen van cilinders sleeves tandwielen rasterwalsen rakels bakken slangen pompen ? ? Inkten wisselen met het kuisen van station inktbakken en pompen ? Instellen bedrukking register en foliebaan (instellen materiaalparameters zijkantsturing randsnit perforatie) ? Verantwoordelijk voor continue op- en afwikkeling en de juiste machine-instelling hiervoor ? Controle op kwaliteit bobijnlengte zijkantsturingen randsnit en eindhoeveelheid. ? Het snijden en recupereren van hulzen: de kartonnen hulzen op de juiste maat snijden en aan de drukmachine brengen. Hierbij ook reeds gebruikte hulzen recupereren. ? Transport van afgewerkte goederen naar de verpakkingsafdeling. ? Reinigen van de directe werkomgeving: vuil en restafval zoals karton tapes ? opkuisen. Overbodig materiaal van de werktafels en de omgeving weghalen en op hun juiste plaats brengen indien mogelijk (documenten drukmodellen meettoestellen ?).

Profiel

Voor de functie helper in de drukkerij heb je affiniteit met drukwerk waarbij een eerste ervaring of diploma in die richting een troef is. Ook grafische kennis of ervaring als machine bediener zijn een pluspunt. We zoeken gedreven mensen die écht willen werken. Het schrikt je niet af om te werken in ploegen (vroeg/laat) en eventueel ook in een nachtploeg (onderling te bespreken).

Aanbod

Onze klant biedt een job optie vast in een bedrijf dat op 20 meter van het station is gelegen. Onze klant biedt u een uitdagende functie binnen een dynamische onderneming. Maaltijdcheques horen tot je verloning

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met JULIE ARTS, telefoonnummer 053/76.77.00 of reageer direct.
West-Vlaanderen,Waals-Brabant,Henegouwen,Brussel,Antwerpen,Vlaams-Brabant,Luik,Namen,Oost-Vlaanderen,Luxemburg,Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in West-Vlaanderen, Waals-Brabant, Henegouwen, Brussel, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Luxemburg, Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.