Terug naar zoekresultaten

Helpdesk Medewerker

463499071

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 42 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Helpdesk Medewerker

Functieomschrijving

Een bedrijf in de regio van Waregem kijkt uit naar een helpdeskmedewerker. In deze functie zal het jouw responsabiliteit zijn om oplossingen te zoeken indien er zich ad hoc problemen zouden voordoen. Samen met een team van 4 applicatiehelpdeskmedewerkers is het jouw taak om voor een efficiënten invulling van de IT behoeftes vinnen het bedrijf te zorgen. Tevens valt de ondersteuning van alle ICT gebruikers in de eerste lijn onder jouw noemer. Daarnaast ben je in staat om snel en klantgericht ICT ondersteuning te bieden en ga je op die manier zo effectief mogelijk op zoek naar problemen.

Profiel

Naast een technisch inzicht heb je een grote passie voor de hardware, software en systemen die je ondersteunt. Die passie straal je ook uit en nieuwe ontwikkelingen volg je op de voet. Daarnaast is het vereist dat je een communicatief persoon bent die graag in team werkt. Ook ben je klantgericht en kan je goed de rust bewaren.

Aanbod

Dit snelgroeiend bedrijf met familiaal karakter biedt elke medewerker een flexibele werkomgeving aan waar er plaats is voor een mooi evenwicht tussen werk en privé. Een bovengemiddeld marktconform loon in combinatie met een uitgebreid extralegaal voordelenpakket zorgt voor de perfect match. Tevens is er ruimte om jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontplooien. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.