Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 19

Volgende
TUI

Head of Procurement

Bij TUI | Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Head of Procurement

Functieomschrijving

Als Head of Procurement voor TUI Western Region, ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankopen van TUI België, Nederland en Frankrijk. 

 • Je geeft leiding aan een team van 6 aankopers en je bent verantwoordelijk voor de sourcing van volgende aankoop categorieën:  Marketing, ICT, Facilities & Real Estate en Business Services. Het jaarlijks inkoopbudget bedraagt ca. 150m €.
 • Binnen die aankoop categorieën draag je de verantwoordelijk voor het leveren van goederen en diensten aan de laagst mogelijke TCO en/of meeste toegevoegde waarde voor het bedrijf.
 • Je   bent verantwoordelijke voor de  verdere uitbouw van E-proc systemen binnen de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van TUI Group Indirect Procurement strategie binnen jouw regio. Je draagt zorg voor de verdere uitbouw van een contract database en je ontwikkelt en implementeert een strategie om  kosten en het aantal leveranciers te verminderen.
 • Je rapporteert direct aan de Operational Procurement Director TUI GROUP, en indirect aan de CFO TUI Western Region (matrix structuur).
 • Je werkt nauw samen met de collega’s van TUI Group Strategic Procurement die  er naar streven om voor bepaalde aankoop subcategorieën internationale raamovereenkomsten uit te werken. 
 • Je focus ligt op het realiseren van kosten besparingen en meerwaarde voor het bedrijf.
 • Je bouwt verder aan de invloedsfeer en zichtbaarheid  van aankoop binnen de organisatie en je breidt het werkdomein  van de aankoop afdeling stelselmatig uit.
 • Je bouwt  en onderhoud een goede relatie met de belangrijkste stakeholders binnen TUI WE.  Je bouwt de aankoop strategie en organisatie verder uit zodat die past bij de lange termijn strategie en noden van TUI Western Region.
 • Je werkt nauw samen met de interne klanten &  business owners en streeft te allen tijde naar oplossingen die het meest  toegevoegde waarde meebrengen voor het bedrijf.

Profiel

Are you the smile we need?

Je werkt zelfstandig , flexibel en nauw samen met je teams. Je standplaats kan Oostende en / of Zaventem zijn. Op regelmatige  basis bezoek je de aankoop teams in FR (Parijs) en NL (Rijswijk, Enschede). Daarnaast ga je op kwartaal basis naar de hoofdzetel (Hannover) en neem je deel aan enkele internationale  Group Procurement meetings per jaar (Hannover of Luton).

Je bent een teamspeler en houdt steeds het belang van het bedrijf voor ogen.

Je behaalde een masterdiploma en hebt ervaring van ten minste 10 jaar in het leiden van een indirect procurement team.

Je hebt een brede kennis over de aankoop categorieën heen.

Je hebt een sterke focus en een bewezen track-record in het realiseren van besparingen en meerwaarde  voor het bedrijf.

Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent sterk  resultaat gedreven.

Je werkt analytisch en  zoekt  proactief naar opportuniteiten om de kosten te verlagen.

Je kan omgaan met wisselende (hoge)  werkdruk,  deadlines en targets.

Je hebt ervaring met en begrijpt het belang van rapportering  in een internationaal bedrijf.

Je hebt ervaring in het aansturen en managen van een aankoop team en je beschikt over de nodig leadership skills. Je gelooft in management by example.

Je oefent je taken  uit in absolute onafhankelijkheid en transparantie. Je bent  voldoende assertief en beschikt over de  nodige diplomatie om indien nodig bestand te zijn tegen externe in interne druk.

Je bent loyaal aan het bedrijf en je collega’s. Je hebt een onberispelijke beroepsethiek en bent compliant met alle toepasselijke TUI policy ’s (TUI code of conduct, etc…). 

Je beschikt over een uitstekende kennis van E-procurement systemen. Kennis van SAP-SRM is een belangrijk pluspunt.

Ervaring met het managen van een implementatie van een E-proc systeem is een belangrijk pluspunt.

Internationale ervaring is een belangrijk  pluspunt.

Je bent vlot drietallig: Nederlands,  Engels en Frans.

Aanbod

Already smiling? There's still more for you!

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we iedere 4 maand een extra TUI-verlofdag. Voor deze functie, voorzien we competitieve arbeidsvoorwaarden met onder andere een firmawagen.  

Interesse?

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoop manager, Aankoper' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.