Terug naar zoekresultaten
TUI

Head of Internal Communication BENELUX

Bij TUI | Oostende / Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.

Head of Internal Communication BENELUX

Functieomschrijving

Als Head of Internal Communication BENELUX ben je verantwoordelijk voor het intern communicatiebeleid voor TUI binnen de Benelux, in overeenstemming met de Western Region en Group communicatiestrategie:

 • Je bent verantwoordelijk voor kwalitatieve, duidelijke, betrouwbare en samenhangende, communicatie naar alle individuele medewerkers/groepen van medewerkers binnen TUI in de Benelux om hen goed te informeren en hun engagement te verhogen.
 • Je bepaalt de mix van communicatiemiddelen die hiervoor best geschikt is (Smile intranet, personeelsmagazine, …)
 • Je zorgt ervoor dat de bedrijfsstrategie, belangrijke interne projecten en veranderingen gekend en begrepen zijn binnen de organisatie.
 • Je neemt de operationele leiding van een team van een 5-tal medewerkers verspreid over verschillende locaties in de Benelux.Je bent verantwoordelijk voor de efficiënte, kwaliteitsvolle organisatie van het interne communicatieteam zodat deze doelstellingen behaald worden.
 • Je houdt jezelf continu op de hoogte van evoluties binnen het vakgebied ‘communicatie’ en ‘change management’.
 • Je rapporteert aan de Director of Communications, External affairs & Sustainability Western Region.

Profiel

Je behaalde een masterdiploma en hebt daarna 8 à 10 jaar ervaring opgebouwd in een leidinggevende functie binnen HR of communicatie in een internationaal bedrijf.

Je bent een bruggenbouwer en gepassioneerd door het verbinden en motiveren van collega’s.

Je bent zelfstandig en flexibel en het vormt voor jou geen probleem om op wekelijkse basis de diverse locaties van TUI in de Benelux (Rijswijk, Schiphol, Oostende, Zaventem, …) te bezoeken.

Creatief en proactief denken ligt jou wel, ook het vertalen van de communicatiestrategie in concrete acties schrikt je niet af.

Aanbod

We bieden jou een vaste job bij de grootste reisorganisatie van Europa met enthousiaste collega's binnen TUI Benelux. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.

Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan ‘Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje.

TUI biedt jou een marktconform  loon aangevuld met een firmawagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatie, maaltijdscheques.

TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen elke 4 maanden nog een extra TUI-dag verlof!

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Vlaams-Brabant,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Communicatie management
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Oostende / Zaventem
 • Meer over het bedrijf

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Communicatie management' jobs in Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.