Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 22

Volgende

Hardware/ Embedded Software Developer

461813094

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 46 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Hardware/ Embedded Software Developer

Functieomschrijving

Voor een internationale speler gelegen in Nieuwpoort zijn we op zoek naar een software ontwikkelaar. In deze functie is het jouw verantwoordelijkheid PCB's te ontwerpen voor de producten in KiCad en de resultaten te analyseren evenzeer als het debuggen en meten met prototype resultaten. Daarnaast zal je software schrijven voor low level drivers. Ook zal je de productie- en testdossiers opstellen en de PCB assemblage dossiers opvolgen. Verder valt het creatief meedenken over hard- en software concepten ook onder jouw noemer en geef je support en opleiding aan de software ontwikkelaars i.v.m. hardware ontwerpen.

Profiel

Eerst en vooral ben je in bezit van een masterdiploma elektronica, maar je bent gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je ervaring met het ontwerpen van betrouwbare PCB's en heb je affiniteit met VHDL en versiesystemen (zoals git of mercurial). Ook heb je een goede kennis in het schrijven van low level software in C/C . Ervaring met volgende zaken is een pluspunt maar geen must: het ontwikkelen van drivers voor windows (CE) en linux, PLC programmatie, in KiCad, in bus systemen zoals CAN, 2D/3D, X-ray en image processing. Als taalvaardig persoon heb je geen moeite om vlot te communiceren in het Nederlands en Engels. Verder heb je er geen probleem mee om zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten te leveren.

Aanbod

Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf met familiaal karakter waar een goede werksfeer heerst in combinatie met fijne collega's. Een boeiende en afwisselende job met een grote focus op technologisch hoogstaande oplossingen zorgt voor de perfecte match. Ook is er plaats voor de nodige autonomie en verantwoordelijkheid. Dit alles wordt ondersteund door een motiverend salarispakket in lijn met je ervaring. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 32(0)56 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.