Terug naar zoekresultaten

Handlanger

364490815

AGO Construct | Eeklo | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Handlanger

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een handlanger voor onmiddellijk indiensttreding. Je zal volgende taken uitvoeren: afbraak van terrassen, opritten en veranda's, funderingswerken, metselwerk, plaatsen van boordstenen en dorpels en vloeren.

Profiel

Ten eerste als handlanger hou je van een uitgebreid takenpakket. Daarnaast ben je een teamplayer en heb je een positieve attitude en houding. Een eerste ervaring als handlanger, vloerder, bekister, metser is een pluspunt. Vervolgens is het ook een pluspunt indien je bouw/hout/... een jobgerelateerde opleiding hebt gevolgd. De werven zijn voornamelijk bij particulieren waardoor vriendelijkheid steeds belangrijk is.

Aanbod

Je komt terecht in een grote firma met naamsbekendheid met een tof product. Je krijgt de kans om onmiddellijk aan de slag te gaan. De verloning valt onder paritair comité bouw en houdt rekening met uw ervaringen in de bouw.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Handlanger' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.