Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende

Group Technical Project Engineer Food -Full Comp & Benf- 32 VD

Group Technical Project Engineer Food - Full Comp & Benf - 32 VD - Solliciteer nu!

Via LGA Engineering

Staat 17 dagen op Jobat.be

Deze groeiende multinational is actief in de voedingssector en realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 300 miljoen euro. Met meer dan 20 vestigingen en een werknemersbestand van meer dan 2500 medewerkers wereldwijd behoort deze organisatie tot de internationale top in hun sector.

Continue expansie en innovatie brengt natuurlijk ook nieuwe uitdagingen met zich mee.
Om zich verder te wapenen tegen deze uitdagingen gaan wij voor deze toporganisatie op zoek naar een Group Technical Project Engineer met de juiste skills.

Group Technical Project Engineer Food -Full Comp & Benf- 32 VD

Functieomschrijving

Wat komt er allemaal aan bod?

Als Group Technical Project Engineer maak je deel uit van het Group Engineering Team en werk je mee aan het beheer en de optimalisatie van de (Europese) Assets van onze klant. Concreet ga je nieuwe productielijnen uitwerken en bestaande productielijnen en productieprocessen optimaliseren. Bovendien ben je of word je een specialist op vlak van thermische installaties die in het productieproces gebruikt worden om warmte, stoom en koude te genereren. In deze functie neem je naast de technische kant van het verhaal ook een sterk coördinerende rol op en sta je constant in contact met externe leveranciers. In deze functie rapporteer je aan de Engineering Director.

Profiel

Wie komt in aanmerking?

Voor deze functie zoeken we iemand met een technisch bachelor-/masterdiploma. Liefst heb je al een aantal jaar ervaring in de voedingssector (en heb je ervaring met het uitwerken van nieuwe productielijnen) maar ook gemotiveerde young potentials kunnen in aanmerking kunnen.
In deze positie wordt er ook frequent gevraagd om kort te reizen (1 à 2 dagen per week).

Aanbod

Wat wordt er jou aangeboden?

Het renumeratiepakket wordt volledig afgestemd op je kennis en ervaring.
Een bedrijfswagen met tankkaart behoort tot de mogelijkheden alsook een uitgebreid pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, smartphone…).
Je komt terecht in een groeiende multinational met tal van opleiding- en doorgroeimogelijkheden waar met 32 verlofdagen ook ruimte is voor ontspanning.
In deze organisatie is er veel ruimte voor eigen inbreng en is alles bespreekbaar.

Wil je graag meer weten over deze job en heb je de juiste competenties om onze klant naar een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet en stuur uw cv naar apply(at)lga.jobs met vermelding van referentie 2791 of solliciteer online.

Deze vacature wordt beheerd door Gilles.

tags project ingenieur food engineering manager process productielijnen optimalisatie master bachelor industrieel burgerlijk ingenieur elektromechanica elektrotechnieek AutoCAD 3D Design

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektronica' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.