Terug naar zoekresultaten
Scania

Group Manager Warehouse

(NACHTSHIFT)

Scania | Oudsbergen | Onbepaalde duur, Voltijds

Bij SCANIA Parts Logistics ben je ‘part of the family’. Als één van de grootste privéwerkgevers in Limburg weten we waarom medewerkers trots zijn om hier te werken. Hier ben je geen nummer, maar een waardevol individu binnen een geolied team. We kennen je waarden en respecteren je cultuur. Met de juiste teamspirit creëren we een familiale sfeer en gooien we alle remmen los om je ambities waar te maken en je te laten groeien. Daarnaast streven we naar een mooi evenwicht tussen werk en privéleven. Dagelijks trekken 1.000 mensen in Opglabbeek aan dezelfde kar, met maar 1 doel: topkwaliteit en een eersteklas service leveren. Wil jij straks ook deel uitmaken van een internationale topspeler in de logistiek? Scania Parts Logistics blijft groeien en is op zoek naar:

Group Manager Warehouse

Functieomschrijving

Als Group Manager creëer en ondersteun je een stimulerende en positieve werksfeer en coach je jouw teamleaders zodat de medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen ontplooien. Samen met een Warehouse Engineer werk je aan de lange termijn procesontwikkeling van de zones waarvoor jij verantwoordelijk bent en dit over de shiften heen. Je controleert en evalueert de magazijnprocessen op hun efficiëntie en zorgt voor permanente procesverbetering. Je werkt mee aan het bepalen en behalen van doelstellingen op het vlak van veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid en productiviteit en bewaakt mee of de gestelde objectieven gehaald worden. Je realiseert dit samen met een collega Group Manager. 
Deze functie is in nachtshift, maar de uren kunnen flexibel gestuurd worden: er is zeker ruimte voor overleg overdag.

Profiel

Je bent in het bezit van minimum een bachelor diploma en hebt ervaring in enerzijds leidinggeven en anderzijds logistiek. Als ervaren coach ben je in staat om constructief samen te werken en je team op een inspirerende manier te motiveren tot goede prestaties. Je bent analytisch en hebt organisatorische vaardigheden. Je bent open en eerlijk en tegelijk ook tactvol en discreet. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. Wij bieden een boeiende job aan binnen een stimulerende werkomgeving in een internationale context. Je kan rekenen op een marktconform salaris met talrijke extralegale voordelen en interne opleidingen. Groeimogelijkheden en verdere ontplooiingskansen zowel op lokaal vlak als binnen de internationale organisatie worden aangemoedigd.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Scania

Alle jobs Magazijnbeheer

Populaire jobs in Magazijnbeheer:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Oudsbergen (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.