Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 40

Volgende

GROUP BUYER

Voor een technisch georiënteerd bedrijf met verschillende vestigingen is Hays Purchasing en Logistics op zoek naar een ervaren aankoper voor de ganse groep.

Via Hays

Staat 18 dagen op Jobat.be

 • Bachelor- of masterdiploma in economische of technische richting
 • Stevige persoonlijkheid met goede communicatie- en analytische skills
 • Regio Roeselare

GROUP BUYER

Functieomschrijving

In de job van Group Buyer ben je verantwoordelijk voor de aankoopstrategie van trading- en consumptiegoederen. Je volgt de markttendensen en prijsevoluties nauwgezet op en gaat internationaal op zoek naar nieuwe leveranciers in functie van de beste voorwaarden, levertermijnen en kwaliteit. Je negotieert nieuwe contracten en evalueert de progressie en kwaliteit van de geleverde service. Hierbij bouw en onderhoud je een goede relatie met je leveranciers. In deze rol ondersteun je en werk je nauw samen met verschillende afdelingen, analyseer je technische specificaties en vertaal je de businessnoden naar de leveranciers. Verder houd je alle aankooprecords nauwgezet bij om te verzekeren dat alles van aankoopactiviteiten is gedocumenteerd. Uiteraard ben je steeds up-to-date over de huidige trends door regelmatig beurzen, meetings en conferenties bij te wonen. Tot slot ben je ook key user SAP voor de aankoopmodule MM. Je rapporteert aan de Corporate Purchasing verantwoordelijke.

Profiel

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en minimum twee tot vijf jaar ervaring als aankoper in een technische omgeving. Je spreekt vlot Nederlands en Engels en werkt zeer goed met Excel. Kennis van SAP is een absolute troef. Je bent een krak in onderhandelen en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Verder ben je analytisch en rationeel ingesteld en werk je accuraat. Je hebt een goed inzicht in het beheer van aankoopbudgetten en werkt proactief en oplossingsgericht. Tot slot werk je goed zelfstandig en ben je tegelijkertijd ook een teamplayer.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend en dynamisch productiebedrijf waar je mag rekenen op een job met voldoende autonomie en zelfstandigheid. In ruil voor je inzet krijg je een marktconform salarispakket en werk je binnen een glijdend uurrooster.

Interesse in de job van Group Buyer? Verstuur je cv online of bel Annick Faas van Hays Kortrijk voor meer info op +32(0)56 25 80 50 of +32 (0)478 99 87 50.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Aankoper
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Roeselare - Tielt
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Aankoper' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.