Terug naar zoekresultaten
Accent

Grondwerker omgevingswerken

Via Accent

'kennis en daadkracht voor alle wegenprojecten'

Wegen fiets- en voetpaden parkings ... Van projecten als de ontsluiting van verkavelingen tot de herinrichting van dorpskernen. Onze klant combineert veiligheid met een verzorgd uitzicht van het landschap en de openbare ruimte. Een totale dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

Ons programma sluit naadloos aan bij al uw wensen en behoeften. Onze klant zorgt voor alle voorbereidende werken en is thuis in de aanleg van bestrating en het inrichten van wegen met oversteekplaatsen drempels kruispunten rotondes belijning markeringen werf- en wegsignalisatie verkeersremmers en -drempels en diverse verlichtingselementen. Dat geldt eveneens voor de realisatie van fonteinen fietsstallingen en straatmeubilair ...

Grondwerker omgevingswerken

Functieomschrijving

Verschillende regio s Als algemene aannemer is onze klant nv al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Dankzij onze 500 enthousiaste medewerkers realiseren we uitdagende opdrachten voor onze klanten in heel België. Ons actieterrein? Vernieuwende groen- infra- water- en sportprojecten. Je werkt mee aan de aanleg van parken openbare ruimtes pleinen en straten. Onze werven situeren zich voornamelijk in gemeenten en steden en nooit op autosnelwegen. Bovendien plaats je afsluitingen leg je boordstenen klinkers dals… Je bent een vroege vogel die graag buiten werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Onze mensen hebben aan jou een toffe collega en goede teamwerker. Fysiek en zwaar werk schrikt je niet af en je hebt aandacht voor veiligheid orde en netheid. Je sterke punten: betrouwbaarheid loyauteit gedrevenheid stiptheid flexibiliteit mobiliteit en precisie. Ervaring en een attest VCA-basisveiligheid zijn een pluspunt zoniet behaal je het attest binnen de 6 maanden. Je kunt overweg met een wiellader kunnen werken met een mini-graver is een pluspunt.

Profiel

  • goede grondwerkerwerker
  • ervaring in borduren kabels rioolwerken klinkers kleine betonwerken asfalt nivleren.....

Aanbod

vast werk
bouw
goed loon
afwisselend werk
goede sfeer
kans om veel bij te leren
positieve sfeer
groot bedrijf
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Bornem Construct

Alle jobs Logistiek management

Populaire jobs in Logistiek management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Limburg

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.