Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende

Grafisch Redacteur De Standaard

Bij Mediahuis

Staat 1 dag op Jobat.be

De Standaard is al lang meer dan een krant. Het is een nieuwsmerk. In de papieren krant, op de website, mobiel en op de iPad willen we lezers plezieren die geïnteresseerd zijn in het maatschappelijke debat op vele domeinen. Daarom geven we breed en diepgaand duiding over politiek, samenleving, cultuur, economie, wetenschap, maar ook sport en lifestyle.
We informeren en discussiëren op een betrokken en toegankelijke wijze, met open blik, in de vaste overtuiging dat de tijden waarin we leven de boeiendste zijn die ooit iemand heeft beleefd. Veranderingen gaan snel en dat is soms bron van problemen. Maar even goed bieden vernieuwingen kansen. Wij omarmen die boeiende tijden en, ten behoeve van onze lezers, formuleren, duiden en verhalen we wat er rondom ons en met ons gebeurt.

Grafisch Redacteur De Standaard

Functieomschrijving* Je staat in essentie in voor de lay-out van de krantenpagina’s van De Standaard. Binnen de afgesproken opmaakregels weet je die pagina's op een creatieve manier grafisch vorm te geven.

* Je denkt samen met de eindredactie, fotoredactie en hoofdredactie na over hoe je de krant aantrekkelijk kan maken voor haar lezers. Je hebt gevoel voor heldere paginastructuren.

* Je hebt affiniteit met presentatiemogelijkheden op de digitale platformen.

* Je hebt ervaring met het maken van illustraties.

Profiel* Je genoot een hogere grafische opleiding, aangevuld met een goede algemene kennis en interesse voor de actualiteit.

* Je bent creatief van geest en vertrouwd met onze titels en producten.

* Je beschikt over de nodige ervaring met de programma's InDesign, Illustrator en Photoshop. Kennis van Hype, Dreamweaver, Lightroom en After Effects is een plus.

* Je bent een teamplayer die efficiënt, snel en correct kan werken, ook onder tijdsdruk.

* Avondwerk vormt voor jou geen probleem: als grafisch redacteur werk je ongeveer van 14u30 tot 22u30. Eén keer per week werk je van 15u30 tot 23u30.

Aanbod* Een boeiende en verantwoordelijke job met ruimte voor eigen initiatief.

* Voldoende opleidingsmogelijkheden zodat je je talenten optimaal kan ontwikkelen.

* Een contract van onbepaalde duur.

Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Art-director' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.