Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende
Architects in Motion

Grafisch Ontwerper

Architects in Motion | Turnhout | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Architects In Motion, gevestigd in Turnhout, is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend architectenbureau in Vlaanderen met een 30-tal medewerkers. Op www.architectsinmotion.be maak je kennis met enkele spraakmakende realisaties. AIM kiest voor een flexibele, horizontale organisatiestructuur die de creatieve dynamiek tussen de kennis en gedrevenheid van zowel ervaren als jonge architecten en specialisten stimuleert. Omwille van ons voortdurend streven naar innovatie, efficiëntie en duurzaamheid, willen we ons team versterken met een:
 

Grafisch Ontwerper

Functieomschrijving

Als grafisch ontwerper ondersteun je de architect-zaakvoerders en -partners bij het grafisch design van presentaties voor architectuurwedstrijden, de website en de uitwerking van uiteenlopende architecturale dossiers. Ook perfectioneer je, in nauwe samenspraak met de architect-vennoten, de huisstijl van AIM. Je vertaalt onze creatieve ideeën naar een look & feel die de rode draad vormt doorheen al onze documentatie. Daarnaast beheer je onze social media en weet je ook hier dezelfde subtiliteit en sfeer neer te zetten als in de rest van ons werk.
 

Profiel

Door een hogere grafische opleiding en een affiniteit voor IT, ontwikkelde je sterke technische skills. Je hebt een hands-on attitude en talent om gevoelsmatige impressies om te zetten in sterk grafisch werk. Naast een no-nonsense attitude, zijn gevoel voor detail en subtiliteit erg belangrijk. Je beschikt over het nodige vertrouwen in eigen kunnen maar bent ook hongerig om nieuwe zaken op te pikken. Uiteraard kunnen architecturale ontwerpen je sterk boeien.
 

Aanbod

Je kan in een gerenommeerde organisatie en een dynamisch team meewerken aan de realisatie van boeiende en tot de verbeelding sprekende projecten. Je hebt als grafisch ontwerper bij ons de middelen en de ruimte om je technische vaardigheden ten volle te ontplooien, en dit binnen een Apple-omgeving. Verder kan je op een motiverend salaris rekenen.
 

Interesse?

Stuur dan je kandidatuur naar Goelen & Gaukema HR Partners, t.a.v. Hanne Verbraeken, via solliciteren@goelen.be . Voor meer informatie: 014 61 57 87. Je kan op onze discretie rekenen.
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dtp / graficus' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.